(Poistunut julkaisusta)

Myynti-/vientiassistentti
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Haemme asiakkaallemme Finn-Korkille määräaikaiseen työsuhteeseen Myynti-/vientiassistenttia

Asiakasyritysesittely

Finn-Korkki on yksityisomistuksessa oleva, asiakassuuntautunut ja joustava yritys. Finn-Korkin päätuotteita ovat rengassulkimet, sulkemislaitteet, alumiiniset kierresulkimet ja kruunukorkit. Lisäksi Finn-Korkki valmistaa ulkokynttilöiden kansia. Yli neljänkymmenen vuoden kokemus rengassulkimien ja laitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa takaa Finn-Korkin laajan tietotaidon. Tämä heijastuu myös asiakaspalvelun ja -tuen laatuun.

 

Tehtävänkuvaus: 

Haemme asiakkaallemme Finn-Korkille myynti-/vientiassistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa tammikuussa 2021 määräaikaisena työsuhteena huhtikuun loppuun asti ja jatkuu mahdollisesti äitiysloman sijaisuutena.  Työtehtäviisi kuuluu myynnin tukeminen, olet asiakkaisiin yhteydessä päivittäin sähköpostin ja puhelimen välityksellä, mm. hoitaen tarjouksia, tilausvahvistuksia ja tuotenäytteiden toimituksia. Vastaat kuljetusprosessin hallinnasta, koordinoiden toimitusten lähetyksiä ja vientidokumentteja. Päivittäisiin työtehtäviisi kuuluu myös laskutuksen käsittely, laskujen ja ennakkolaskujen lähetys, sekä niiden hallinnointi.

 

Vaatimukset:

Ihanteellinen hakija tehtävään on intohimoinen asiakaspalvelija. Odotamme sujuvaa englannin -ja suomenkielentaitoa, muut kielet, erityisesti ruotsi, ovat eduksesi. Myynti-vientiassistenttina toimiminen edellyttää ennakoivaa ja toimeen tarttuvaa työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä. Pystyt ottamaan vastuuta ja ratkaisemaan monimutkaisiakin ongelmatilanteita. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyviä IT-taitoja ja kykyä hallita useita tehtäviä samanaikaisesti.  

 

Odotamme hakijalta:

Arvostamme hakijalta kokemusta vastaavista työtehtävistä. Kykenet työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on periksiantamaton asenne ja halu menestyä. 

 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si lomakkeen pohjalle. Hakuaika päättyy 4.12.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

 

Laura Papinsaari, myyntipäällikkö

0403075263, hameenlinna.vmp@eezy.fi