Myynti- / tuotantojohtaja
Rämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

 

Rämö Oy on Imatralla toimiva, vuonna 1935 perustettu, perheyritys, johon kuuluu alihankintakonepaja sekä teräsverkkotehdas. Vuonna 2018 Rämö Oy:n liikevaihto oli n. 12 m€ ja henkilöstömäärä 78. Konepajallamme on pitkät perinteet paperi- ja selluteollisuuden sekä kemianteollisuuden teräskomponenttien toimittajana. Verkkotehtaamme on toiminut vuodesta 1965 ja toimittaa verkkoraudoitteita rakennusteollisuuden tarpeisiin ympäri Suomea.

 

Etsimme nyt joukkoomme eteenpäin pyrkivää myynti- / tuotantojohtajaa vastaamaan metalliteollisuuden 2020-luvun haasteisiin. Tässä roolissa pääset luomaan ja toteuttamaan strategiaa, jolla Rämö Oy viedään uudelle vuosikymmenelle laadukkaana ja kiinnostavana yhteistyökumppanina.

Tehtävänäsi Rämö Oy:n myynti- / tuotantojohtajana on vastata molempien tuotantolaitosten myynnistä ja markkinoinnista sekä tuotannon tunnuslukujen hallinnasta ja raportoinnista. Työnkuvasi tulee aluksi keskittymään markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen, mutta kehittyy yhdessä luomamme strategian ja sen tavoitteiden saavuttamisen mukaisesti.  

 

 Hakijalta haluamme:

-Kokemusta johtaja- / päällikkötason tulosvastuullisista tehtävistä valmistavassa teollisuudessa

-Vahvaa osaamista myynti- ja asiakastyön puolella

-Soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta

-Liiketoimintalähtöisyyttä

-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

-Valmiutta matkustaa työn merkeissä

 

Tarjoamme vastuullisen ja laajan tehtävänkuvan sekä aidon mahdollisuuden vaikuttaa perinteikkään perheyrityksen toiminnan kehittämiseen. Tutustu meihin osoitteessa http://www.ramo.fi

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja -perusteluineen sekä CV 17.11.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@ramo.fi

 

Lisätietoja:

Mikko Rämö

mikko.ramo@ramo.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot