(Poistunut julkaisusta)

Myynti-/toimitusketjun koordinaattori
Sisu Akselit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Haussa on nyt Hämeenlinnaan kansainvälisissä toimintaympäristöissä viihtyvä

MYYNTI-/TOIMITUSKETJUN KOORDINAATTORI

työskentelemään asiakkaiden ja sisäisten toimintojemme rajapinnassa. Olet osa myynti- ja avainasiakas -tiimiämme ja työskentelet läheisessä yhteistyössä niin tuotannon, laadunhallinnan, hankinnan kuin talousosastommekin kanssa – unohtamatta asiakkaitamme ja toimittajiamme.

Toimenkuvasi rakentuu pääasiassa asiakkaisiin sekä tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä monipuolisista tehtäväkokonaisuuksista. Työtehtäviisi kuuluu asiakastilausten ja -kyselyiden käsittely sekä toimenpiteiden koordinointi eri sidosryhmien (hankinta, tuotanto, logistiikka) välillä – sisältäen mm. tuotannon kuormitussuunnittelua, materiaalitilanteiden kartoitusta sekä toimitusaikojen määrittelyä ja asiakaskommunikaatiota. Lisäksi sinulle annetaan asiakasvastuita osaamisen karttuessa, jolloin vastaat koko asiakassuhteen hallinnasta mukaan lukien tarjoukset, asiakastapaamiset, takuuasiat sekä viestintä eri toimintojen kesken. Toimimme tiiviinä kolmen hengen myyntitiiminä myyntipäällikön johdolla.

Toivomme sinulla olevan ammattikorkeatutkinto soveltuvalta kaupalliselta/tekniikan alueelta tai kokemuksen kautta hankittu vastaava osaaminen. Voit olla urasi alkupuolella oleva tulevaisuuden tekijä tai jo kannuksesi hankkinut kokenut osaaja. Tehtävässä menestymistä edesauttaa aiempi kokemus työskentelystä myynnin ja tilaus-toimitusketjun hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä perusymmärrys teknisistä asioista. Ennen kaikkea toivomme sinulta kykyä ja halua oppia uusia asioita. Sinulle on luontaista käyttää tietoteknisiä järjestelmiä osana työtäsi ja tulet sujuvasti toimeen niin suomen kuin englannin kielentaidollakin.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Kykenet työskentelemään myös itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen. Lisäksi omaat hyvät kommunikointitaidot.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden maailmanlaajuisesti arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, vaikka et kaikilta osin täyttäisikään toivomuksiamme! Emme käytä haussa hakuaikoja, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen Voiman sivujen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Voimassa Miia Roisko, 050 512 8331, miia.roisko@voima.info 9.7-5.8 aikavälillä ja Jani Kallio, 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info 6.8.2018 alkaen.