(Poistunut julkaisusta)

Myynti- sekä vuokrausneuvottelija
Avain Yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme Avain Asuntomyyntiin Helsingin Kalasatamaan ASUMISOIKEUSASUNTOJEN MYYNTINEUVOTTELIJAA sekä VUOKRA-ASUNTOJEN VUOKRAUSNEUVOTTELIJAA. Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn molemmissa tehtävissä.


Asumisoikeusasuntojen myyntineuvottelijana tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme löytämään tarpeita vastaava koti asumisoikeusasuntokannastamme pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta. Olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa vastaat omien asiakkaittesi asiakaspalvelusta alusta loppuun saakka. 

Vuokra-asuntojen vuokrausneuvottelijana tehtävänäsi on hoitaa vuokra-asuntokantamme vuokrausta ja niihin liittyviä neuvotteluita sekä sopimuksia valtakunnallisesti, yhteistyössä paikallisten sidosryhmien kanssa. 

Tehtävien hoitaminen edellyttää nälkäistä asennetta myyntityöhön sekä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, isännöinnin, huollon ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Molemmissa tehtävissä palkka koostuu kiinteän kuukausipalkan lisäksi myyntiprovisiosta.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita, arvostamme LVV tai LKV tutkintoa. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävän suorittamiseksi ajokortti on välttämätön. Molemmat tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Tarjoamme sinulle: 

• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen

Lisätietoja tehtävistä antavat:

Asumisoikeusasuntojen myyntineuvottelija: Aune Lauronen, myyntipäällikkö, puh. 040 673 5051
Vuokra-asuntojen vuokrausneuvottelija: Jari Parkkinen, myyntipäällikkö, puh. 040 7047 977

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen ma 18.3.2019 mennessä:
aune.lauronen@avainyhtiot.fi sekä jari.parkkinen@avainyhtiot.fi