(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI-/PROJEKTI-INSINÖÖRI
AP-Tela Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

AP-Tela Oy hakee nyt Kokkolaan

MYYNTI-/PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

 

vahvistamaan AP-Telan myyntijoukkuetta ja osallistumaan projektien läpiviemiseen.

Tehtävässäsi raportoit nelihenkisen myyntitiimin vetäjälle, mutta vastaat itsenäisesti omalta osaltasi nimettyjen asiakkaiden projekteista sekä kontaktoit uusia asiakkaita. Olet ahkera ja vastuullinen ja otteesi työhön on aktiivinen ja asiakaskeskeinen. Koulutustaustasi on koneteknillinen (konetekniikan peruskoulutus teknikko/insinööri/DI) ja hallitset suomen ja englannin kielen sekä suullisesti että kirjallisesti. Työssäsi pääset hyödyntämään MS Office ja 3D-ohjelmien käyttötaitojasi.

Toivomme, että haluat työskennellä osana AP-Telan myyntijoukkuetta, mutta kykenet myös kokemuksen karttuessa laskemaan tarjouksia sekä toimimaan itsenäisesti asiakkaan kanssa tehdasympäristössä. Tehtävässä menestymisessä sinua auttaa aiempi kokemus koneteollisuuden projektinvetotehtävistä.

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen työn alati kehittyvässä työympäristössä, mukavan toimintaympäristön ja kilpailukykyisen palkan.

Tiedusteluihin vastaa valinnassa avustavan Romana Managementin konsultti Juha Immonen, puh. 050-500 1007. Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 29.8.2018 mennessä osoitteeseen www.romana.fi, ”Hae ilmoitettua tehtävää”: AP-Tela Oy - Myynti-/Projekti-insinööri