Myynti- ja vientikoordinaattori
Okmetic

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Haemme myynti- ja vientikoordinaattoria vahvistamaan asiakaspalvelutiimiämme ja vastaamaan voimakkaan myynnin kasvun haasteisiin. Okmetic on maailman seitsemänneksi suurin piikiekkojen valmistaja ja korkean suorituskyvyn piikiekkojen valmistuksen edelläkävijä. Yleinen elektroniikan määrän lisääntyminen, toimialojen teknologinen kasvu ja jopa ajoittainen pula piisiruista pitää piikiekkojemme kysynnän kasvussa.

Myynti- ja vientikoordinaattorina olet osana globaalia myyntitiimiä, työskentelet sekä alueellisten myyntipäälliköiden tukena että vastaat itse osasta asiakkuuksista. Tehtäviin kuuluu asiakkaiden tarpeiden koordinointi Okmeticin sisäisten sidosryhmien kanssa, tilausten käsittely ja asiakaskirjeenvaihto sekä rooli asiakkaan ensisijaisena kontaktina yrityksessä.

Tehtävään kuuluu myös yrityksen myyntituotteiden ja muun tavaran toimitus sekä laskutus ulkomaisille ja kotimaisille asiakkaille oman vastuualueen puitteissa.  Toimi on osa Sales- ja Delivery-prosesseja.

 

Tehtävä edellyttää: 

 • Kaupallista koulutusta ja/tai työkokemusta
 • Hyvää suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
 • Windowsin ja MS Officen ohjelmien hallintaa
 • Ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta; aktiivista otetta tarttua toimeen 
 • Määrätietoista, huolellista ja tehokasta työskentelytyyliä
 • Erinomaisia yhteistyö- ja priorisointitaitoja, kykyä reagoida nopeisiin muutoksiin


Kiinan kulttuurin ja mandariinikiinan osaaminen on eduksi, koska myynti kyseisillä markkina-alueilla on kovassa kasvussa ja tehtävä painottuu sen alueen asiakkuuksiin.


Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme jättämään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2021.


Voimmeko kertoa sinulle lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytoivaan esimieheemme tai rekrytoijamme. Kerromme mielellämme lisää siitä, millaista meillä on työskennellä ja mitä tehtävä pitää sisällään. 

 • asiakaspalvelupäällikkö Hannu Aro: hannu.aro(at)okmetic.com tai p. (09) 5028 0411
 • rekrytointi Maria Berglund: maria.berglund(at)okmetic.com tai 0405615153Menestyksen resepti

Osaavat, sitoutuneet ja innostuneet ihmiset tekevät meistä ainutlaatuisen. Meillä on yli 500 ammattilaisen mukava työyhteisö, hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen. Perusasiat kuten kilpailukykyiset henkilöstöedut, työn ja vapaa-ajan tasapaino ja osaamisen kehittäminen ovat meillä kunnossa. Uudistetut toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä III kupeessa, Vantaan Koivuhaassa. Panostamme myös henkilöstön hyvinvointiin: meillä on mm. oma kuntosali ja aktiivista harrastus- ja virkistystoimintaa. Vantaan tehtaamme on nykyään savuton työympäristö. 

 

Elektroniset innovaatiot mahdollistetaan piikiekko kerrallaan

Okmetic toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä, korkean lisäarvon piikiekkoja antureiden sekä erillispuolijohteiden ja analogiapiirien valmistukseen. Okmeticin asiakkaiden valmistamat tuotteet päätyvät lukuisiin meitä ympäröiviin loppusovelluksiin. Niitä ovat esimerkiksi älypuhelimet, kannettavat laitteet, autoelektroniikka, teollisuuden prosessikontrolloinnin ja lääketieteen sovellukset, Internet of Things (IoT) sekä erilaiset tehonsyötön ja hyötysuhteiden parantamiseen liittyvät ratkaisut.

Maailmanlaajuinen myyntiverkosto, laaja korkean lisäarvon tuotteiden portfolio, kiteenkasvatusosaaminen, pitkäaikaiset tuotekehityshankkeet sekä tehokas ja joustava tuotanto luovat edellytykset kannattavalle kasvulle. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Suomessa, missä myös valmistetaan valtaosa yhtiön piikiekoista. Oman valmistuksen lisäksi yhtiöllä on sopimusvalmistusta Aasiassa.

Yhteisöllisyys, osaamisen kehittäminen ja työntekijöiden arvostus ovat meille tärkeitä arvoja. Panostamme merkittävästi työhyvinvointiin ja ihmisläheisen johtamiskulttuurin kehittämiseen.

Okmetic on ollut osa kiinalaista NSIG:tä (National Silicon Industry Group) vuodesta 2016. Vuonna 2020 Okmeticin liikevaihto oli 108 miljoonaa euroa. Yhtiössä työskentelee noin 500 henkilöä ja yhtiössä on käynnissä yli 100 miljoonan euron kasvu- ja investointiohjelma vuosille 2017–2021, joka tähtää yhtiön korkean lisäarvon tuotteiden tuotantokapasiteetin kasvattamiseen. Liity mukavaan Okmeticin huippuasiantuntijoiden ja ammattilaisten yhteisöön.  

www.okmetic.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1504566
 • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
 • Työsuhde: Vakinainen virka
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Vantaa