(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja vientikoordinaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020

Granite Devices Oy etsii voimakkaasti kasvavaan joukkoonsa vientikoordinattoria myynnin tukeen. Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa ja työ alkaa 6 kk määräaikaisena työsuhteena, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen.

Meistä

Olemme Tampereen Hervannassa toimiva elektroniikka-alan yritys. Työnkuva on uusi ja voi muotoutua osaamisesi perusteella. Työskentelet pääosin asiakaspalvelun parissa tietokoneella ja puhelimella. Tuotteiden tultua sinulle tutuiksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua myös itsenäisempään myyntityöhön. Asiakkaitamme ovat pääsääntöisesti alan kansainväliset jälleenmyyntiverkostot.

Sinusta

Olet myyntiorientoitunut henkilö ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä alan työkokemusta. Elektroniikka-alan tekninen ymmärrys auttaa sinua menestymään työssäsi. Tässä nopeasyklisessä myyntiympäristössä pääset hyödyntämään erinomaisia vuorovaikutustaitojasi ja työn kansainvälisen luonteen vuoksi käyttämään englannin kieltä.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla mukaan osaksi kasvavaa suomalaisen vientiyritystä. Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään toimintaamme ympärilläsi toimivan avoimen ja motivoituneen työyhteisön kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä myyntijohtajan ja muun tiimin kanssa joustavilla työajoilla.

Hakuprosessi

Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi.

Lisätietoja

Lasse Lehtinen, Asiakkuuspäällikkö
040 676 2121

Avainsanat: myynti, vienti, ulkomaankauppa, elektroniikka, englanti