(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja tuotepäällikkö
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Mediatalo Keskisuomalainen on vahva suomalainen mediakonserni. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille. Meillä työskentelee yli 2 000 media-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Toimimme noin 50 eri paikkakunnalla ja julkaisemme yli 90 lehti- ja verkkomediaa. Digitaalinen ulkomainontamme tavoittaa viikoittain lähes 2 miljoonaa suomalaista. Lisäksi meillä on radioliiketoimintaa sekä paino-, jakelu-, tutkimus-, digi-, kiinteistö-, markkinointi- ja viestintäliiketoimintaa. Tarjoamme työntekijöillemme mielenkiintoisia urapolkuja ja olemme mukana kehittämässä median uutta tulevaisuutta. Tutustu meihin ja palveluihimme tarkemmin: www.keskisuomalainen.com

Etsimme Lahteen digitaalisten medioiden Myynti- ja tuotepäällikköä

Tunnetko digitaalisen markkinoinnin salat kuin omat taskusi, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet myyntihenkinen ja pidät esiintymisestä? Mediatalo Esa etsii nimittäin juuri Sinua kehittämään ja tukemaan rautaisen mediamyyntitiimimme digitaalista osaamista.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Mediatalo Esan Digimyynnin asiantuntijana tulet toimimaan mediamyyntitiimimme sparraajana ja tukena mediamyyjien päivittäisessä työssä sekä asiantuntijana ja myynninedistäjänä asiakaskohtaamisissa. Tulet tekemään myös aktiivista myyntityötä omiin sinulle nimettyihin asiakkuuksiin. Päätoimipaikkasi on Lahdessa ja asiakkaat Päijät-Hämeen alueella. Työhösi kuuluu myös rooli yhden Suomen suurimman mediatalon digimyynnin kehittämisessä.

Tässä roolissa menestyäksesi sinulla täytyy olla kiinnostusta digitaaliseen markkinointiin perinteisempiä medioita unohtamatta. Valmis tietotaito display-mainonnan tekemisestä sen eri muodoissa ja kanavissa sekä osaaminen sisältömarkkinoinnin, hakukone- ja sosiaalisen median mainonnan parista katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla kykyä ja halua kehittää omaa digiosaamistasi itsenäisesti ja jakaa tietoa myös muille. Kaupallinen, myyntiin tähtäävä kokemus ja asenne auttavat tässä roolissa paljon.

Mitä Mediatalo Esa tarjoaa Sinulle:

  • Vakavaraisen ja menestyneen yrityksen työnantajaksesi
  • Vakituisen ja vastuullisen roolin digitaalisen kehityksen ytimessä
  • Kattavan ja hyvin käytännönläheisen perehdytyksen tuotteisiin ja työtehtäviin
  • Motivoivat ansaintamahdollisuudet

 
Mitä Mediatalo Esa odottaa Sinulta:

  • Näytöt ja osaaminen digimedioiden parissa katsotaan eduksi
  • Kaupallista kokemusta ja myynnillistä asennetta
  • Aktiivisuutta, rohkeutta ja heittäytymiskykyä
  • Nopeaa tiedon omaksumista ja sen jakamista muille
  • Hyvää kirjallista ja suullista ilmaisua
  • Tiimihenkeä ja avointa asennetta


Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi viimeistään 2.10.2020.
Työ on vakituinen ja alkaa heti kun oikea henkilö löytyy.

Rekrytointia hoitaa Go On Lahti. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, jelena.alkunen@go-on.fi, puh. 044 768 0860.