Myynti- ja Tuoteasiantuntija, Opetusala
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Hei Sinä koulutusalan asiantuntija tai opettaja! Tule osaksi maailman johtavaa simulaatioyritystä ja lähde mukaan laajentamaan Suomen markkinoille uutta teknologiaa ja viemään kuljetusalan opetusta seuraavalle tasolle! Kuten Tenstarilla sanotaan- muuttamaan maailmaa!

Tenstar Simulation AB on Euroopan johtava raskaiden ajoneuvojen ja työkoneiden koulutussimulaattoreiden valmistaja. Yritys tarjoaa laajan valikoiman ammattimaisia, viiteen segmenttiin jakautuvia konesimulaattoreita. Jokaista konetyyppiä varten on joukko huolellisesti kehitettyjä harjoituksia, jotka on optimoitu kouluttamaan oppilaita huolto-, ajo-, käsittely-, turvallisuus- ja erikoiskäsittelytehtävissä. Tenstar-simulaattori tarjoaa opettajalle monipuoliset koulutusvälineet sekä realistisen oppimisympäristön. Tenstarin visio on olla maailman johtava simulaatioiden valmistaja rakentamisen, liikenteen ja maatalouden toimialoilla. Tutustu tarkemmin: www.tenstarsimulation.com

Etsimme nyt asiakkaamme Tenstar Simulation AB:lle MYYNTI- JA TUOTEASIANTUNTIJAA Uudenmaan alueelle tuomaan simulaattorit Suomen kuljetusalan koulutuslaitosten käyttöön ja helpottamaan tulevaisuuden koulutusta.

Tehtävässäsi pääset luomaan suhteita sopien esittelytilaisuuksia oppilaitosten ja autokoulujen kanssa. Arvostamme modernia liiketoimintalähtöistä ajattelua, osaat hyödyntää eri kanavia verkostoituessa ja olet sinut eri CRM-järjestelmien kanssa. Odotamme sinulta vahvoja verkostoitumistaitoja ja valmiita verkostoja koulutussektorilta. Sinun ei tarvitse olla sateentekijä, vaan pikemminkin opetusalasta kokemusta omaava myyntihenkinen tuoteasiantuntija. Ymmärrät virtuaalimaailman mahdollisuudet koulutuksen näkökulmasta ja tiedostat millaisia vaikutuksia tämä tuo opetusmaailmaan. Työssäsi tulet olemaan osa Euroopan myyntitiimiä, jonka kanssa teet tiivistä yhteistyötä. Raportoit tehtävässä yrityksen toimitusjohtajalle Ruotsiin. Liiketoiminta-alueesi sijoittuu aluksi Etelä-Suomen alueelle ja työ vaatii joustoa matkapäivien osalta. Suureksi eduksi katsotaan julkisten hankintojen parista aikaisempi kokemus tai ymmärrys julkisen puolen myyntiprosesseista.

Arvostamme

- kokemusta opetusalalta, mm. hitsaus, koneet tai ajo-opetus
- osaamista jostain seuraavista segmenteistä: kuljetus, maatalous, metsätalous, liikenne tai rakentaminen
- suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi
- erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja innovatiivista sekä liiketoimintalähtöistä ajattelua
- myynnillistä ja tulosorientoitunutta asennetta
- kokemusta tai ymmärrystä julkisten hankintojen myyntiprosesseista

Suureksi eduksi katsotaan, mikäli olet toiminut opettajana esimerkiksi hitsauksen, raskasajoneuvojen tai muiden ajo-neuvojen opetustehtävissä.

Menestyt tehtävässä, mikäli nautit asiakaskohtaamisista ja koet verkostoitumisen luontaisena. Toivomme sinun olevan kiinnostunut tulevaisuuden teknologioista ja niiden tuomista mahdollisuuksista opetusalalla. Haluat aidosti saavuttaa tavoitteesi ja motivoidut myynti- ja koulutustehtävistä sekä myös tuloksista. Vahvoilla vuorovaikutustaidoillasi saat esittelytilaisuuksissa luotua luottamuksen ilmapiirin ja tätä kautta vastapuolen kiinnostumaan simulaation tuomista eduista koulutusmaailmaan.

Tarjoamme sinulle motivoivan kk-palkan sekä sopimuksen mukaisen tulospalkkion etuineen. Tenstarin tuotteiden tuomat hyödyt kuvastavat hyvin yrityksen arvoja: turvallisen tehokas, turvallinen työympäristö sekä ympäristöystävällisyys.

Lähde kanssamme luomaan tulevaisuuden virtuaaliopetusta ja liity rohkeasti mukaan yhteiselle kehittämismatkalle kohti modernia opetusympäristöä. Hae tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 8.8. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477294
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Hyvinkää, Kirkkonummi, Porvoo, Vantaa