(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja tarjouslaskentapäällikkö
VR Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2018

Etsimme nyt myynti- ja tarjouslaskentapäällikköä kunnossapidon kaupalliseen yksikköön. Olet avainasemassa Suomen johtavan raideliikenteen kunnossapitäjän kasvutarinassa. Roolissa tunnistat markkinapotentiaalit sekä myyt ja kehität kunnossapitopalveluita yhdessä muun tiimin kanssa. Koordinoit asiakasrajapintaa läheisessä yhteistyössä tuotannon kanssa. Vedät luontevasti neuvotteluja ja myyntiprojekteja, sekä tuot oman osaamisesi osaksi isoja kilpailutuksia ja tarjousprosesseja. Suomen raideliikenne on lähivuosina käymässä läpi historiansa suurimpia muutoksia. Hyppää junaan tähän ainutkertaiseen mahdollisuuteen ja ole mukana rakentamassa liikkumisen tulevaisuutta. 
 
Odotamme, että olet myynnin ja asiakassuhteen hallinnan monipuolinen ja kokenut ammattilainen. Sinulla on verkostoja ja kokemusta mielellään kunnossapitopalvelujen myynnistä erityisesti teollisessa ympäristössä. Kokemus isoista kilpailutuksista katsotaan eduksi. Rautatiealan kokemus auttaa menestymään tehtävässä, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. Koulutuksesi on joko tekniseltä tai kaupalliselta puolelta ja tutkintosi on vähintään amk-tasoinen. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi ruotsin kielen sujuva hallinta tuo lisäarvoa.
 
Tarjoamme sinulle ainutkertaisen mahdollisuuden päästä rakentamaan kunnossapidon kasvutarinaa ja tulevaisuuden raideliikennettä Suomessa. Tueksesi saat organisaation, joka tukee kehittymistäsi sekä monipuolisen tehtäväkentän, jossa pääset olemaan luova ja haastamaan itseäsi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja, Mauri Keskinen ma 11.6. klo 10-11 ja to 14.6. klo 13-14  puh. 040 8625 536.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 17.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 7500 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa. Kunnossapito huolehtii rautatiekaluston kunnossapidosta varikoilla ja konepajoilla.