(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja rekrytointiassistentti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Digia Hub on Digian freelancer-verkosto, johon kuuluu yli 1800 IT-alan ammattilaista. Verkosto tarjoaa IT-osaajille työmahdollisuuksia sekä yrityksille toimialasta riippumatta kokeneita IT-osaajia nopeasti ja joustavasti. 

Etsimme nyt tiimimme

Myynti- ja rekrytointiassistenttia 

Tehtävässä pidät yhteyttä kumppaniverkostomme freelancereihin ja huolehdit, että kumppaniverkoston saatavuus ja CV-tiedot ovat ajan tasalla. Työssäsi autat freelancereita löytämään sopivia projekteja ja vastaat lisätietopyyntöihin. Toimit läheisesti myyntitiimin kanssa ja autat heitä tilauksiin, asiakaspalveluun ja kumppaneihin liittyvissä tukitehtävissä. 

Tehtävässä tuet myös Digian rekrytointitiimiä rekrytointiprosessiin hoitamiseen liittyvissä tukitehtävissä kuten yhteydenpito hakijoihin ja hakijaviestintä, ilmoitusten julkaisu, sekä muut taustatehtävät. 

 Jos tunnistat itsesi seuraavista, voisit olla etsimämme henkilö

  • Sinulla on kokemusta esimerkiksi rekrytoinnista, telemarkkinoinnista tai puhelimitse tapahtuvasta asiakaspalvelutehtävistä. 
  • IT-alan-termistö on sinulle tuttua ja tiedät esimerkiksi mitkä ovat backendin ja frontendin erot ja haluat yleisesti oppia lisää IT-alasta. 
  • Olet määrätietoinen ja täsmällinen ja sinulta löytyy rutkasti iloista ja positiivista asennetta.

Työskentelyä on mahdollista tehdä etänä sekä alihankinta/freelancer-sopimuksella tai työsuhteessa.

Mitä tarjoamme sinulle? 

Jos haluat päästä oppimaan ja kehittymään IT-alan ammattilaisten kanssa resursointiin ja rekrytointiin liittyvistä tehtävistä tämä voisi olla juuri sinun paikkasi! Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa pystymme tarjoamaan haastavampiakin tehtäviä kiinnostuksesi mukaan. Tukenasi toimii tiivis Digian rekrytiimi ja HUBin työntekijät. 

Digiassa oppiminen on yksi keskeisistä kulttuuriperiaatteistamme. Meillä jokainen on Senior Trainee, sillä uskomme, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Tarjoamme sinulle myös joustavat työajat, tietenkin mahtavat työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut kuten kattava sairaskuluvakuutus ja hammashuolto sekä vapaa-ajan mökit Vierumäellä, Tahkolla ja Rukalla.

Yhdessä tekeminen ja yhteisöllisyys ovat meille myös tärkeitä ja Digialta löytyykin useita aktiivisia OpenClubeja, joissa pääset viettämään aikaa muiden digialaisten kanssa erilaisten aktiviteettien muodossa, oli se sitten pokeriturnausta, leffailtoja, kiipeilyä tai videopelejä.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa 8.11.2020 mennessä! Käymme hakemuksia aktiivisesti läpi jo hakuaikana ja olemme potentiaalisiin ehdokkaisiin yhteydessä mahdollisimman pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä ja Digialla työskentelystä voit olla yhteydessä voit olla yhteydessä rekrytointitiimiin osoitteessa rekry@digia.com tai puhelimitse 27.10 tai 5.11 Ville Saviluotoon, p. 040 869 0180.