Myynti- ja projektipäällikkö
Certego Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

CERTEGO on ASSA ABLOYn omistama, Suomen suurin ja Pohjoismaiden johtava lukitus- ja turvallisuusratkaisuja tarjoava yritys. Toteutamme ammattitaidolla asiakkaan liiketoimintaan integroituvia turvallisuusratkaisuja ja varmistamme, että ratkaisumme toimivat luotettavasti ja katkoksitta, aina ja kaikkialla. Siksi etsimme palvelukseemme alan huippuosaajia monipuolisiin lukitus- ja turvallisuusalan tehtäviin. CERTEGOlla on 80 toimipaikkaa Pohjoismaissa, yli 1200 työntekijää ja liikevaihto yli 200 milj.€. Lue lisää www.certego.fi

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myynti- ja projektipäällikköä kokonaisvaltaiseen myynnin ja projektijohdon rooliin Turkuun!

Saat vastuullesi merkittävien asiakkuuksien laadukkaan ja suunnitelmallisen hoitamisen sekä uusasiakassalkun kasvattamisen. Vastaat itsenäisesti asiakkaiden aktiivisesta kontaktoinnista, asiakasneuvotteluista, tarjouksista ja tilauksista, mutta tukenasi on vahva asiantuntijatiimi. Rakennamme yhdessä kanssasi juuri sinun näköisesi roolin myyntitiimissämme. Toimit lisäksi projektien johtajana ja pidät huolen tavoitteiden täyttymisestä kokonaisvaltaisesti teknisen toteutuksen, taloudellisen ja työmaajohdollisen läpivientien osalta.

Sinulla on jo hankittu vankka kokemus ja näytöt vaativasta myyntityöstä sekä kokemusta projektien läpiviennistä ja johtamisesta. Tärkeintä meille on palava halusi saada aikaan tuloksia, asiakaskokemuksesta tinkimättä. Olet määrätietoinen, järjestelmällinen ja oma-aloitteinen ratkaisumyynnin tekijä. Sinulla on luontainen kyky tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja omaat vahvan palveluasenteen. Neuvottelet sujuvasti ja vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Osaat asiasi niin, että asiakas voi aina luottaa sinuun. Sinulla on positiivinen, mutkaton tiimipelaajan ote ja luot ympärillesi hyvän tekemisen meiningin.

Tämä tehtävä voi olla sinua varten, mikäli kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy kykyä ajatella asioita sekä teknisesti että liiketoiminnallisesti tuloksiin pyrkien. Viet asioita määrätietoisesti eteenpäin ja pidät monet päällekkäiset asiat hallinnassasi tehokkaasti sekä osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa.

Tehtävä edellyttää B-ajokorttia sekä matkustusvalmiutta Länsi-Suomen alueella. Lisäksi viranomaisen myöntämää turvasuojakorttia varten sinulta edellytetään nuhteetonta, rikosrekisteritöntä taustaa.

Lisätietoa tehtävästä antaa  aluepäällikkö Tero Tuominen sähköpostitse tero.tuominen@certego.fi.

Certego tarjoaa sinulle mahdollisuuden päästä mukaan alan johtavan yrityksen kasvutarinaan, kehittää omaa ammattiosaamistasi ja urapolkuasi yhdessä alan huippuammattilaisten kanssa laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan kouluttamisen ansiosta. Saat myös käyttöösi ePassin monipuoliset liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut vuosittain sekä kattavan työterveyshuollon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera otsikolla ”myynti- ja projektipäällikkö, Turku” osoitteeseen rekrytointi@certego.fi 30.11.2020 mennessä.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian. Hae joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot