(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja palvelutuotantoasiantuntija
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme joukkoomme datakeskusmyynnin ja -palvelutuotannon asiantuntijaa työskentelemään osana tiimiä joka vastaa Kainuun alueen datakeskus ekosysteemin kehittämisestä ja kasvattamisesta.

Myynti ja -palvelutuotanto asiantuntija työskentelee Kainuun alueen suurteholaskennan datakeskusekosysteemin kehittämisen parissa vastaamalla mm. alueen HPC palveluiden ja tarjoaman myynnistä & markkinoinnista, palvelutuotannon kehittämisestä ja verkostoitumisesta ekosysteemin kumppaneiden ja vaikuttajien kesken.

Valittu henkilö osallistuu myös asiakkaiden palvelutarpeen kartoittamiseen ja datakeskus palvelutarjonnan vaatimusmäärittelyyn sekä tuotteistamiseen (tarve – tarjonta), samoin kuin asiakasrekisterin ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtävään kuuluu tarpeellisten kilpailutusten ja palvelusopimusten koordinointi. Koska ekosysteemissä tarvittavien kompetenssien kehitys on oleellinen onnistumiselle, alueen koulutustarjonnan kehityssuunnitelmien avustaminen tämän hankkeen viitekehyksessä liittyy myös kiinteästi rooliin.

Tehtävä on avainroolissa Kainuun alueen datakeskusekosysteemin kehittämisessä. Työpaikka sijaitsee Kajaanissa.

Tehtävä antaa erinomaisen mahdollisuuden olla mukana yhdessä maailman vaikuttavimmassa laskentakeskusympäristössä ja kehittää sen ympärille kukoistavaa ekosysteemiä. Se on myös näköalapaikka yhden nopeimmin kasvavista digitaalisen palvelutuotannon kärkitoimialan parissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista.

Arvostamme näyttöjä mm. seuraavilta osa-alueilta:

  • Digitaalisten palveluiden kansainvälinen myynti
  • Palvelukonseptien kehittäminen ja markkinointi
  • Konesali-liiketoiminnan tuntemus
  • Vahva verkostoituminen alan toimijoiden parissa

Olet oma-aloitteinen ja aktiivinen myynti ja -palvelutuotantoasiantuntija, joka haluaa toimia osana tiimiä. Olet myös kiinnostunut kehittämään toimintatapoja ja huolehtimaan hyvästä työn laadusta.