(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja ostoreskontran hoitajia
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme sekä myynti- että ostoreskontran hoitajia. Myyntireskontran hoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. myyntilaskujen käsittely ja myyntisaamisten seuranta. Ostoreskontran hoitajana tehtäviisi kuuluvat mm. toimittajatietojen ylläpito, ostolaskujen käsittely sekä ostoreskontran täsmäytykset.
 
Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta joko myynti- tai ostoreskontran hoitoon liittyvistä tehtävistä. Olet itsenäinen, huolellinen tekijä, joka on valmis kehittämään itseään ja omaa osaamistaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden laajentaa osaamistasi kansainvälisessä ympäristössä. Työ on vuoden ajan määräaikainen, mutta valitulla henkilöllä on myös mahdollisuus vakinaistua.
 


Oletko valmis uusiin haasteisiin?  
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Tea Heinola, 0400 451 039, tea.heinola@adecco.fi. Hae paikkaa sivujemme kautta viimeistään 30.11.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myynti- ja ostoreskontran hoitaja


Sijainti:  JYVÄSKYLÄ


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Olga Jokinen


Toimipaikka:  Jyväskylä