(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI- JA OSTOASSISTENTTI, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Konwell on teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntija. Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne. Tämä on ohjannut perheyrityksemme toimintaa jo vuodesta 1982.

 

Haemme asiakkaallemme Oy Konwell Ab:lle tilaustenkäsittelyyn ja dokumentaatioon

MYYNTI- JA OSTOASSISTENTTIA vakituiseen työsuhteeseen.

Töiden on tarkoitus alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tässä tehtävässä pääset mukaan aivan mahtavaan perheyritykseen, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen. Tätä työtä ei tarvitse eikä voikaan osata valmiiksi. Hyvä yhteistyö tiimin ja muiden Konwellilaisten kanssa varmistavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Ensimmäisen puolen vuoden ajan työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy, jonka jälkeen mitä todennäköisimmin rekrytoidut suoraan Oy Konwell Ab:lle.

Yksikään työpäivä Konwellilla ei ole samanlainen, mutta päätehtäväsi koostuvat myynti- ja ostotilausten tekemisestä ja käsittelystä. Toimit päivittäin yhteyshenkilönä moniin eri sidosryhmiin, sekä sisäisiin että ulkoisiin. Varmistat sen, että oikeat tavarat ovat oikeaan aikaan oikealla asiakkaalla. Työnkuva on vastuullinen ja monipuolinen ja odotammekin tehtävään valittavalta henkilöä innokkuutta ja oikeanlaista asennetta kasvaa tehtävän ja yrityksen mukana.

Olet etsimämme myynti- ja ostoassistentti, kun teet työtä ennen kaikkea loistavalla yrittäjähenkisellä asenteella! Ryhmätyöskentely on sinulle mieluista ja hyvät yhteistyötaidot ovat sinulla sydämessäsi. Kykenet edistämään ja hallinnoimaan useita projekteja samanaikaisesti kovankin kiireen keskellä.

Edellä mainittujen lisäksi edellytämme sinulta:

- kaupallista koulutusta ja/tai kokemusta toimistotehtävistä
- tarkkuutta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä
- ulospäinsuuntautuneisuutta, paineensietokykyä ja oppimishalua
- oma-aloitteisuutta, kehittämishalua sekä reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta työhön
- sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
- Microsoft Office –paketin sujuvaa käyttöä
- Eduksesi katsomme kokemuksen jostakin toiminnanohjausjärjestelmästä.

Tarjoamme kansainvälisen toimintaympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa sekä innostavan ja motivoituneen työyhteisön tuen. Saat mahdollisuuden olla mukana kehittämässä prosesseja ja käytäntöjä oman kiinnostuksesi mukaan. Pääset yritykseen ja tiimiin, jossa uuden oppiminen on jatkuvaa, mutta tietyt rutiinit muodostavat hyvän kehyksen työnteolle. Tarjoamme työtä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä kilpailukykyisten etujen kera.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään tiistaina 22.10. Lähetäthän CV:si sekä hakemuksesi sähköpostitse otsikolla ”Konwell Myynti- ja ostoassistentti / Oma nimi” osoitteeseen jussi-petteri.asikainen@manpowergroup.fi.. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.