(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointisihteeri
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Haemme Hansa-Machinesille Poriin osa-aikaista Myynti- ja markkinointisihteeriä.

”Hansa-Machines maahantuo työkoneita ja -laitteita monipuolisesti erilaisiin purku- ja saneeraustöihin sekä materiaalin kierrätykseen. Olemme toimineet konekaupan alalla jo vuodesta 1992, ja paikkamme suomalaisen saneeraus- ja purkutyölaitteiden maahantuojana on vakiintunut: yrityksemme on tunnettu ja arvostettu ympäri Suomen. Tavoitteenamme on myydä laadukkaita, kestäviä ja luotettavia työkoneita ja -laitteita, ja siksi olemmekin valinneet edustamamme merkit huolellisesti. Hansa-Machines on tae laadusta, ja siksi tuotteemme sopivat varmasti myös vaativimmallekin koneyrittäjälle.”

Tehtäviisi kuuluu:

Puhelimeen vastaaminen, tiedotteiden, mainosten ja kampanjoiden suunnittelu sekä toteutus, kotisivujen päivitys, takuuasioiden hoito ulkomaalaisiin asiakkaisiin + yleiset toimiston työt.

Odotamme sinulta:

Myynti- ja markkinointi henkisyyttä, näppäryyttä, kokemusta kuvankäsittelyohjelmista, excel ja word-osaamista, englannin kielen taitoa (ehdoton).

Työtä on 2 - 3 päivää viikossa, arkisin klo 8 - 16.30. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä joten hae siis paikkaa pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo haun aikana.

Lisätietoja antaa arkisin Jaana Koivumäki 044 765 7210.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi