(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Tampereen Teatteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2018

MYYNTI- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Oletko haaveillut työstä kulttuuri- ja palveluelämysten parissa, jossa pääset innovatiivisesti hyödyntämään myynti- ja markkinointiosaamisesi sekä BtoC että BtoB -kohderyhmissä? Meillä on nyt tarjota sinulle myytäväksi ja markkinoitavaksi kulttuuri- ja teatterialan yksi monipuolisimmista ja korkeatasoisimmista ohjelmistokokonaisuuksista alansa kärkitekijöiden toteuttamana, toimivat tilaratkaisut oheispalveluineen ja motivoitunut osaava myynti- ja markkinointi -tiimi.

Myynti- ja markkinointipäällikkönä toimenkuvasi on kantaa kokonaisvastuu lippu- ja oheispalvelumyynnistä sekä markkinoinnin että viestinnän keinoin myynnin tueksi rakennettavasta näkyvyydestä. Et tee työtäsi yksin vaan tiiviissä yhteistyössä noin kymmenhenkisen tiimisi kanssa, jossa työskentelee yritys- ja ryhmämyynnin puolella neljä asiakasvastaavaa, kaksi tiedottajaa, graafikko ja lippumyymälän henkilöstö, unohtamatta muita sidosryhmiä. Saat työllesi koko organisaatiomme tuen.

Työtehtäviäsi ovat myynti-, markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden suunnittelu, kehittäminen ja käytännön toteutus yhteistyössä tiimisi ja muiden sidosryhmien kanssa, tiimisi työn johtaminen ja hyvällä esimiestyöllä onnistumisten mahdollistaminen, myynti- ja markkinointitoiminpiteiden vaikuttavuuden säännöllinen ja aktiivinen seuranta sekä raportointi teatterin johdolle. Tehtävään sisältyy myös edustamista asiakas- ja myyntitapahtumissa.

Tehtävässä on mahdollista menestyä hyvinkin erilaisella taustalla, mutta tehtävässä menestymistä tukee kutsumus tämän tyyppisten elämysten ja palveluiden tarjontaa kohtaan. Arvostamme monipuolista kokemusta ja osaamista myynnin ja markkinoinnin eri keinojen hyödyntämisestä innovatiivisesti erityisesti BtoC-kohderyhmässä, BtoB-kohderyhmää kuitenkaan unohtamatta. Täydennät kenties vahvuuksillasi osaamistamme mieluiten useammilla seuraavista osa-alueista: kuluttaja- ja yritys/-yhteisömyynti, digimarkkinointi, ulko- ja radiomainonta, printtimedia, messut ja tapahtumat jne. Olet työskennellyt aiemmin esimiestehtävissä ja osaat rakentaa vahvuuksien kautta menestystä yhdessä.

Henkilönä olet aktiivinen vastuunkantaja, idearikas uudistaja ja palvelualtis tiimipeluri. Sopeudut ketterästi muuttuviin tilanteisiin ja langat pysyvät käsissäsi haastavimmissakin paikoissa. Arvostamme kykyäsi sujuvaan kommunikaation niin asiakkaiden, sidosryhmien kuin oman henkilökuntamme kanssa. Välillä työ edellyttää kykyä priorisoida ja myös mahdollisuutta joustaa työajoissa.

Tarjoamme aidosti mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän ainutlaatuisessa toimintaympäristössä.  

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi, täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Henkilöstötalo Voimassa Jani Kallio (viikosta 48 eteenpäin), p. 010 311 3880 tai jani.kallio@voima.info ja Hannele Könnömäki 010 311 3887 tai hannele@voima.info

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen www.voima.info -sivujen kautta.