(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointipäällikkö
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

TARTU KUNNON TYÖHÖN

Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Innostaako sinua haasteet ja toiminnan kehittäminen? Oletko näkemyksellinen ja idearikas myynnin ja markkinoinnin johtaja?

UniSport on virkeä kaupunkilaisten liikuntakeskus. Toimimme Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.

Tule aktiiviseen joukkoomme

MYYNTI- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKÖKSI

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, mahdollisuuden kehittää toimintaa sekä näköalapaikan inspiroivalla toimialalla.

Vastuullesi kuuluu UniSportin

  • myynnin, markkinoinnin ja viestinnän kokonaisuuksista, budjetista ja näiden tuloksista vastaaminen;
  • myynti- ja markkinointistrategian suunnittelu ja toimeenpano;
  • tiimin esimiehenä toimiminen sekä
  • johtoryhmän jäsenenä UniSportin strateginen suunnittelu ja toiminnan kehittäminen.

Odotamme sinulta

  • osoitettua kykyä ja osaamista johtaa sekä kehittää myyntiä ja markkinointia;
  • laajaa kokemusta ja näkemystä palvelutoimialasta sekä osaamista digitaalisten työkalujen hyödyntämisestä osana palvelupolkua;
  • itsenäistä, rohkeaa työotetta ja päätöksentekokykyä;
  • kykyä ohjata ja innostaa tiimin jäseniä;
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Alkupalkkasi sijoittuu välille 3.900–4.300 euroa kuukaudessa osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. Tarjoamme liikuntaedun ja muut UniSportin ja Helsingin yliopiston henkilöstöedut. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 11.6. klo 12-14.30 ja 20.6. klo 14-17 liikuntajohtaja Mika Suikki p. 0405787708, s-posti: mika.suikki(at)helsinki.fi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen yliopiston verkkosivujen kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/myynti-ja-markkinointipaallikko-unisporttiin viimeistään 24.6.2018. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-unisport(at)helsinki.fi.

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niiden opiskelijat ja henkilökunta, yritykset sekä kaupunkilaiset.