(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Go On Lahti

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Muovijalostetta ohjaavat asiakaslähtöisyys, tuotteiden korkea laatu, edelläkävijän ammattitaito, luotettavuus ja perinteisen perheyrityksen arvot.

Yhtiö on merkittävä osa suomalaisen muoviteollisuuden kehittymistä ja historiaa.

Nykyään yritys on moniväripainettujen muovipakkausten merkittävä kotimainen valmistaja ja alan edelläkävijä. Osaamisen ytimessä olevat HD-painolaatuiset ja jopa 10-väriset muovipakkaukset soveltuvat vaativiin pakkaustarpeisiin ja lisäävät asiakkaan tuotteen näkyvyyttä, nostaen samalla sen kaupallista arvoa.

Muovijaloste kuuluu Kemianteollisuuden globaaliin Responsible Care – vapaaehtoisohjelmaan (suomeksi Vastuu Huomisesta), joka on teollisuuden pitkäaikaisin ja tunnustetuin Kestävän kehityksen ohjelma.

Vuoden 2017 lopulla Muovijaloste siirtyi Sataplast Oy:n tytäryhtiöksi ja osaksi Aspelin Groupia. Lue lisää osoitteesta https://aspelin.fi/group/muovijaloste-oy/

 

Haemme Muovijaloste Oy:lle Hollolaan organisaation vahvistukseksi MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA. 

Työtehtäviisi kuuluvat myyntitilausten vastaanotto sekä muut myynnin avustavat tehtävät kuten puhelinvaihteen hoitaminen, markkinoinnin suunnittelu ja toteutus, asiakasviestintä sekä yhtiön sisäinen viestintä, sijaistaminen Hollolan konttoriyksikössä sekä muita erikseen määriteltyjen projektien toteutuksia.

Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy jo kokemusta asiakaspalvelusta ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi hyvät digitaalisen markkinoinnin taidot ja englanninkielen taito ovat eduksesi tehtävässä.

Olet positiivisen asenteen omaavaa, motivoitunut ja yhteistyökykyinen henkilö. Sopeudut hyvin muuttuviin tilanteisiin ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävä soveltuu erinomaisesti asiakaspalvelusta innostuneelle myyjälle, jolle digimarkkinointi olisi jo hieman tuttua sekä kiinnostusta oppia lisää.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtävänkuvan sekä myöhemmin mahdollisuuden kehittyä ja edetä esim. vaativampiin myynti- ja asiakastehtäviin. Työsuhde käynnistyy aluksi puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen mahdollisuus työllistyä Muovijaloste Oy:lle vakituisesti.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Kerrothan meille, miksi juuri Sinä olet etsimämme henkilö? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-päällikkö Jelena Alkunen, puh. 0447680860, jelena alkunen@go-on.fi sekä HR-asiantuntija Niina Mustasalo, puh. 0440294444, niina.mustasalo@go-on.fi.