(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Finax Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Finax Finland Oy myy ja markkinoi jauhoja, keksejä ja myslejä Suomen keskusliikkeille ja niiden ketjuille sekä vähittäiskauppa-asiakkaille. Ruotsalainen Abdon Ab omistaa Finax Finland Oy:n ja kotipaikkamme on Vantaa. Abdon Ab:n vahvaa osaamista ovat edellä mainittujen tuotteiden lisäksi gluteenittomat mysli- ja keksituotteet. Kuluttajat tunnistavat tuotteemme Finax tuotemerkistä. Abdon Ab kuuluu Abdon Mills konserniin, joka vastaa Finax -, Björnekulla - ja Kobia tuotteiden valmistuksesta ja markkinoinnista Pohjoismaissa. Filosofiamme mukaan ”Valmistamme vain tuotteita, joita haluamme tarjota omille lapsillemme”, mikä tarkoittaa laatua ja huolehtimista ihmisistä ja ympäristöstä kaikessa tekemisessämme.

Etsimme nyt Finaxin Suomen tiimiimme Vantaalle määräaikaiseen työsuhteeseen

Myynti- ja markkinointikoordinaattoria

Pääset kurkistamaan päivittäistavarakaupan ja ruokatuotteiden valmistuksen kiehtovaan ja nopeasti kehittyvään maailmaan ja toimimaan tärkeänä linkkinä suoraan asiakasrajapinnassa! Tässä työssä vastuullesi kuuluvat mm. markkinointi- ja myynninedistämismateriaalin suunnittelu ja toteutus sekä tiivis yhteistyö asiakkaiden, myyntiedustajien ja emoyhtiön kanssa. Yhteistyöhön kuuluu markkinointiin, myyntiin, laskutukseen, tuotetietojen päivitykseen ja tilaus-toimitusliikenteeseen liittyvää koordinointia ja seurantaa sekä kuluttajapalautteiden käsittelyä. Tässä työssä vaihtelua siis riittää ja olet päivittäin tekemisissä monien eri sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi.

Mitä tarjoamme Sinulle?

 • monipuolisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa kasvavassa Pohjoismaisessa yrityksessä
 • vastuuta ja vapautta tuoda esiin omia ideoita
 • kattavan perehdytyksen tehtävään
 • välittävän ja inhimillisen työnantajan
 • kilpailukykyisen palkan ja joustavuutta työn tekemisessä

Toivomme Sinulta:

 • proaktiivista ja innostunutta asennetta moderniin markkinointi- ja myynninedistämistyöhön, luovuudestakaan ei ole haittaa ;)
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja
 • kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään päivittäistavarakaupan sektorilta
 • kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä b2b -ympäristössä
 • hyviä perustaitoja MS Officesta
 • sujuvaa suomen ja englanninkielen taitoa, ruotsin kieli on etu                 

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus huhtikuuhun 2021 asti ja tehtävän aloitus on mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 2.8.2020. Haastattelemme kuitenkin ehdokkaita ja etenemme rekrytoinnissa jo hakuaikana, joten haethan tehtävään saman tien, mikäli kiinnostuit tai vinkkaa kaverille!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Azetsin kanssa. Lisätietoja saa Azetsin konsultti Heidi Rouquierilta, p. 050 470 7827.