(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Poolia Suomi Oy / Nordqvist Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Nordqvist Oy

Huolimatta siitä, ettei meitä suomalaisia varsinaisesti pidetä teen suurkuluttajina, olemme me juoneet tätä virkistävää ja herkullista juomaa jo vuosikymmeniä. Tee on lämmittänyt meitä kylminä talvipäivinä ja sekä virkistänyt että raikastanut oloamme kesähelteillä. Me Nordqvistilla haluamme tehdä jokaisesta teehetkestä todellisen elämyksen. Tätä periaatetta olemme suomalaisena perheyrityksenä toteuttaneet jo vuodesta 1979 lähtien. Uskomme laadukkaaseen teehen ja kauniisiin pakkauksiin. Ensisijaisesti teen pitää kuitenkin maistua hyvältä. Nämä arvot toteutamme ostamalla teen, rooiboksen sekä teesekoituksiamme kaunistavat kukat, hedelmät ja marjat tarkoin valituilta tuottajilta. Huolehdimme myös tuotteidemme laadusta, vastuullisuudesta ja turvallisuudesta. Haluamme, että sinä voit nauttia teetä hyvällä ja huolettomalla mielellä. Nordqvistin Nurmijärvellä sijaitseva teetalo ja siellä työskentelevät ihmiset haluavat tehdä joka päivä parhaansa hyvän teen vuoksi. Jokainen työvaihe, aina tuotekehittelyä, maustamista, tarkastusta ja pakkausta myöden suoritetaan intohimolla. Tee ei ole meille vain myymämme tuote, se on osa elämäämme. Haluamme, että tee tuottaa hyvää mieltä ja lämpöä juuri sinulle.

Esittely

Nordqvistilla työhön ja teehen suhtaudutaan intohimoisesti ja korkeaa laatua vaalien.

Haemme nyt asiakkaamme organisaation vahvistukseksi samoja arvoja arvostavaa kokenutta ja työstään aidosti innostuvaa

MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

työskentelemään Nurmijärven uusissa ja valoisissa toimitiloissa. Työmatka Helsingin keskustasta taittuu kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä (noin 40 min Hgin keskustasta). Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta mielellään viimeistään elokuussa.

Työtehtävät

Työtehtäviin sisältyy monipuoliset markkinoinnin, myynnin ja tuotekehitystiimin tukitoimet, mm. materiaalien tuottaminen, tapahtuma- ja messujärjestelyt sekä erilaisten tilastojen ja tuotetietojen ylläpito. Työssäsi käytät erilaisia järjestelmiä sekä Exceliä. Toimit usean tiimin kanssa ja tuet myynnin ja tuotekehityksen sekä markkinoinnin tehtäväalueista vastaavien henkilöiden toimintaa sekä yrityksen johtoa.

Edellytykset

Toivomme sinulta soveltuvaa opiskelutaustaa sekä käytännön kokemusta markkinoinnin ja toimistohallinnon parista. Adobe -järjestelmien osaaminen on sinulle eduksi. Oleellista on, että olet käytännönläheinen toteuttaja, työtehtävien suhteen joustava, ripeä ja toimeentarttuva. Haluat kasvattaa ja kehittää omaa osaamistasi ja olla avuksi siellä missä sinua eniten tarvitaan. Viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Edut

Kyseessä on perinteikäs perheyhtiö, joka 40v kokemuksella haluaa kehittää ja kasvattaa omaa markkinaosuuttaan ja liiketoimintaansa myös tulevaisuudessa. Markkinointi ja myynti ovat tässä oleellisessa merkityksessä, joten olet tärkeä osa kokonaisuutta. Nordqvist edustaa kasvuyrityksen intoa ja energiaa, jossa töitä tehdään 25 hengen porukassa positiivisessa yhteishengessä. Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin miellyttävän sekä inspiroivan työympäristön, monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden oppia ja kehittää omaa ammattitaitoasi huipputekijöiden ja tuotteiden parissa!

Lisätiedot

Jos kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistetään heti! ”Tee hetkestä elämys!”

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter