(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Omnipress Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Oletko raudanluja priorisoija, joka on kiinnostunut työskentelemään laadukkaiden ammattilehtien parissa? Etsimme nyt asiakkaallemme tehokasta ja tarkkaa myynti- ja markkinointikoordinaattoria Aromi, Evento ja Shaker -lehtien pariin.

Työhösi koordinaattorina kuuluu muun muassa laskutus, tilaajien palvelu sekä osoitekantojen hallinnointi. Osaksi työnkuvaasi kuuluu myös markkinointi, messut ja muut tapahtumat ennakkomarkkinointeineen, sekä sosiaalisen median ja kotisivujen ylläpito. Koordinaattorina hallitset useat samanaikaiset tehtävät ja avustat osana isompia kokonaisuuksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja priorisointitaitoja. Et pelkää aikatauluja, kommunikoit sujuvasti tiimin sisällä ja ymmärrät prosessien läpiviennin tärkeyden. Työotteeltasi olet tiimipelaaja joka kantaa oman vastuunsa myös satunnaisessa aikataulupaineessa. Tehtävä vaatii tekijältään tarkkuutta ja huolellista työotetta, sekä normaaleja IT-taitoja. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on edellytys työssä menestymiselle ja iOS -käyttöjärjestelmän hallinta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme toistaiseksi voimassaolevan kokoaikaisen työsuhteen, sekä laajan ja monipuolisen työnkuvan. Tehtävä toteutetaan henkilöstövuokrauksena Baronan kautta, mutta työskentelet asiakkaamme toimistolla Helsingissä. Työaika tehtävässä on 37,5h/viikko maanantaista perjantaihin aikavälillä 8.00-17.00.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517). Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa pikimmiten oheisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.