(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori
Poolia Suomi Oy / Svedbergs Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Svedbergs Oy Ab

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkuseinät, hanat, WC-istuimet ja pyyhekuivaimet.

Esittely

Haemme nyt Svedbergsille luovaa

MYYNTI- JA MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA

Vakinaiseen työsuhteeseen Espooseen

Työtehtävät

Tehtävänäsi on Svedbergs Oy Ab:n markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden suunnittelu, lokalisointi ja toteutus ja yrityksen viestinnän ja markkinoinnin näkyvyys sosiaalisessa mediassa sekä muissa digitaalisissa kanavissa. Pääset toteuttamaan messu- lanseeraus- ja koulutustapahtumia ja huolehdit, että myymälä- ja muu mainosmateriaali sekä vuosittaiset kuvasto- ja hinnastoproduktiot ovat ajan tasalla. Toimit myös myynnin tukena varmistaen sujuvan myyntityön mm. kampanjoiden, esitteiden ja muun myyntimateriaalin osalta. Vastaat myös siitä että ruotsiksi synnytetty monipuolinen myynti- ja markkinointimateriaali kääntyy luontevasti suomenkielelle. Tukenasi on pääkonttorin markkinointiosasto ja Suomen myyntijohto.

Edellytykset

Hakijoilta toivomme erinomaista suomen- ja ruotsinkielentaitoa ja viestinnällistä ja markkinoinnillista pelisilmää. Tuotat sujuvaa myynnillistä tekstiä ja hallitset kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmat kuten Photoshopin ja Indesignin. Sinulla on itsenäinen ja suunnitelmallinen ote työhösi, olet tarkka ja järjestelmällinen mutta myös joustava, yhteistyökykyinen ja asiakaslähtöinen tiimipeluri. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä – ehkäpä jopa samalta alalta!

Edut

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän markkinoinnin ja viestinnän parissa, tunnetun huippubrändin sekä mukavan ja tehokkaan tiimin hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Mankkaalla. Tartu tilaisuuteen!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste