(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori Sofiapalvelut Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.12.2019
Etsimme nyt idearikasta myynti- ja markkinointikoordinaattoria asiakasyrityksellemme Sofiapalvelut Oy:lle! Tässä on loistava tilaisuus markkinoinnista ja myynnistä kiinnostuneelle päästä tutustumaan kulttuuri- ja hotellialaan sekä kehittyä alan ammattilaiseksi. Tehtävässä aiempaa kokemusta tärkeämpää on kiinnostus markkinointia, viestintää ja kulttuuria kohtaan. Mikäli uskallat tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin ja päästää luovuutesi valloilleen, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi monipuolisesti niin myynnin kuin markkinoinnin tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu asiakassuhteiden ylläpito ja potentiaalisten uusien asiakkaiden, kuten yritysten ja yhteisöjen kontaktointi eri kanavia hyödyntäen, asiakastapaamiset sekä erilaisiin tapahtumiin, kuten messuihin osallistuminen. Lisäksi pääset käyttämään luovuuttasi somekanavien päivittämisessä ja uutiskirjeiden laatimisessa. Työssäsi pääset aidosti tuomaan kädenjälkesi näkyviin ja vaikuttamaan yrityksen liiketoiminnan kasvuun.

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan
* Osaavan tiimin tuen
* Hyvät kehitysmahdollisuudet
* Lounasedun


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Asiakkaiden kontaktointi ja asiakastapaamiset
* Uusien asiakkaiden prospektointi
* Sisällöntuotanto sosiaalisen median kanaviin ja uutiskirjeisiin
* Erilaisiin tapahtumiin, kuten messuille osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* MS Office-taidot
* Ajokortti
* Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito


Eduksi katsomme kokemuksen digimarkkinoinnista ja InDesign-osaamisen sekä aiemman työkokemuksen kulttuuri- ja hotellialalta.

Etsimämme henkilö on:


* Vuorovaikutustaitoinen
* Reipas ja oma-aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, tammikuussa 2020
* Kesto: 12kk, mahdollisuus keskustella jatkoon
* Sijainti: Kallvikinniementie 35, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sofiapalvelut Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sofia{target="_blank"} on kulttuurikeskus ja ihmisten kohtaamispaikka. Kallvikinniemessä meren rannalla sijaitsevassa Sofiassa järjestetään kulttuuriin ja henkiseen hyvinvointiin liittyviä seminaareja, kursseja ja hiljentymisviikonloppuja. Taidegalleriassa on vaihtuvia näyttelyitä ympäri vuoden. Sofia on myös hotelli, jonka kokous- ja ravintolapalvelut sopivat yrityksille, yhdistyksille, urheiluseuroille, järjestöille, oppilaitoksille, sukuseuroille - ja vaikkapa merkkipäiväjuhlien viettoon.