(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointikoordinaattori, Sandoz A/S
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Sandoz on Novartis-konserniin kuuluva rinnakkaisvalmisteiden ja biosimilaarien alan maailmanlaajuinen johtaja. Missiomme on keksiä uusia tapoja parantaa ja pidentää ihmisten elämää. Olemme sitoutuneet merkittävään rooliin lääkkeiden maailmanlaajuisen saatavuuden parantamisessa. Kansainvälisenä yrityksenä ja osana pohjoismaista organisaatiota voimme tarjota monipuolisia urapolkuja ja hyviä mahdollisuuksia ammatilliselle kehittymiselle.

Lisätietoja osoitteesta www.novartis.fi / https://www.sandoz.com/

Haemme Novartis Finland Oy:n Sandozin liiketoimintayksikön toimeksiannosta Espooseen myynti- ja markkinointikoordinaattoria. Työsuhde on vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeinen jatko on mahdollinen. Työsopimus solmitaan tehtävään valitun henkilön ja Adecco Finland Oy:n välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun tehtävään soveltuva henkilö on valittu.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vähintään muutaman vuoden työkokemus koordinaattorin tehtävistä. Arvostamme erinomaista MS Office -ohjelmien käyttötaitoa ja SAP:n käyttökokemusta ja kykyä omaksua uusien järjestelmien käyttöä. Työ edellyttää suomen kielen taidon lisäksi erinomaista englannin kielen osaamista. Aikaisempi tausta lääketeollisuuden parissa työskentelystä katsotaan sinulle eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Persoonana olet palveluhenkinen, positiivinen ja omatoiminen. Olet tottunut tarttumaan toimeliaasti työhön ja olet hands on -tyyppi. Olet innostunut työstäsi ja haluat onnistua siinä aina tilanteen vaatimalla tavalla. Pysyt aikatauluissa, hahmotat hyvin kokonaisuuksia ja osaat organisoida työtäsi tehokkaasti. Sinulta löytyy rohkeutta esittää omia ideoitasi ja ajatuksiasi, minkä lisäksi arvostamme hyvää paineensietokykyä sekä halua oppia uutta.

Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu sekä myynnin että markkinoinnin hallinnollisia tehtäviä. Tehtäviäsi ovat esimerkiksi sopimuksiin, materiaaleihin ja asiakastapatumiin liittyvä koordinointi, sekä hyväksymisprosessien valmistelu ja hallinta. Hoidat myös laskujen hallintaa ja tilausten tekoa. Sinulla tulee olemaan oma vastuualueesi koordinaattorina, ja olet tärkeä osa myynti- ja markkinointihenkilöistä koostuvaa tiimiäsi, jonka kanssa teet läheisesti yhteistyötä. Tiimin esimies on Suomessa mutta kollegoita on myös pohjoismaisella tasolla ja sen vuoksi tehtävään kuuluu jonkun verran matkustelua Tanskaan ja/tai Ruotsiin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työkokonaisuuden sekä innostavat työkaverit yhdessä maailman johtavista lääkeyrityksistä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen.

Mikäli sinusta tuntuu, että tässä on sinun työpaikkasi, lähetä hakemuksesi 15.11.2019 mennessä Adeccon kotisivujen kautta www.adecco.fi ja liitä mukaan suomenkielinen ansioluettelosi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä voidaan täyttää ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Oona Sundvik, p. 040 634 1797 seuraavina ajankohtina: torstaina 7.11. klo14-15 ja keskiviikkona 13.11. klo9.30-10.30.