(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointijohtaja
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Haemme myynti- ja markkinointijohtajaa


Etsimme tuloshakuista ja määrätietoista myynti- ja markkinointijohtajaa Helsingin keskustan toimistollemme ohjaamaan Visma Public Oy:n tulevaisuuden kasvutavoitteita. Vastaat työssäsi myyntistrategioiden ja toimintasuunnitelmien kehittämisestä  sekä myyntitiimin tuloksista. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä toimitusjohtajan ja johtoryhmän kanssa varmistaen koko yhtiön tavoitteiden saavuttamisen.


Olet energinen, sinnikäs ja positiivinen luonteeltasi ja suhtaudut myyntiin intohimoisesti. Sinulla on syvällinen myynti- ja markkinointikokemus sekä kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Olet kehittämisorientoinut  ja osaat nähdä millaisia muutoksia tiimiin ja toimintaan tarvitaan, että varmistamme menestyksen myös tulevaisuudessa.  Ymmärrät datan merkityksen koko organisaation näkökulmasta.


Tärkein tehtäväsi on kuitenkin ihmisten johtaminen. Tiimissäsi on kokeneita ammattilaisia joiden kehittymistä ja kasvua tuet modernilla ja valmentavalla otteellasi.


Odotamme sinulta  • Kokemusta myynnin ja markkinoinnin  johtamisesta  • Asiakaskeskeistä  ja strategista ajattelutapaa  • Kokemusta strategisia tavoitteita tukevan myynti- ja markkinointisuunnitelman laatimisesta ja toteuttamisesta  • Vahvaa näyttöä kaupallisesta onnistumisesta yksityiselle ja julkiselle sektorille sekä  julkisten hankintojen osaamista  • Kokemusta myynnin ja markkinoinnin  järjestelmien kehityksestä, raportoinnista  ja analytiikasta  • Erinomaista suullista ja kirjallista viestintä- sekä yhteistyötaitoa  • Digitaalisen markkinoinnin parhaiden käytäntöjen, työkalujen ja kanavien tuntemusta.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet, etätyömahdollisuuden ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.


Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismalla, Jari Kontkanen (Managing Director) vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Jarin sähköpostitse jari.kontkanen@visma.com tai puhelimitse 040 765 0132.


Haethan tehtävää pian, viimeistään kuitenkin 2.8.2020 mennessä. 
Visma Public Oy on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tuotteitamme ovat henkilöstöhallinnon Personec F-tuoteperhe sekä taloushallinnon Wintime- ja Intime tuoteperheet. Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma, joka työllistää Suomessa yli 1300 asiantuntijaa. Meitä Publicilaisia on yhteensä 160 Helsingissä, Jyväskylässä ja Tampereella.


Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. Suomessa Vismalla on yli 100 000 asiakasta ja heitä palvelee 1400 asiantuntijaa.


www.visma.fi