(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Hei sinä markkinoinnin ja myynnin moniosaaja - me etsimme sinua! Jos juuri sinä olet meidän MYYNTI- JA MARKKINOINTIASSISTENTTI laita hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tässä tehtävässä pääset olemaan koko toimiston sydämessä. Pidät langat käsissäsi ja pyörät pyörimässä. Autat tarjousten ja sopimuksien laatimisessa, seuraat projektien etenemistä ja toteutusta. Laadit pöytäkirjoja ja esityslistoja sekä aikataulutat hankkeita. Pidät kollegasi ajantasalla henkilöstötiedottamisella ja huolehdit, että toimistolle saapuville asiakkaille on kahvia tarjolla. Suunnittelet ja toteutat yrityksen markkinointia - teet sisällöntuotantoa ja esimerkiksi photoshop toimii koneellasi tehokkaasti.

Etsimämme henkilö on valoisa ja iloinen persoona. Tartut rohkeasti toimeen ja viet asioita eteenpäin vastuullisella ja itsenäisellä otteella sekä kysyt kun tuntuu, että suunta on epäselvä. MS Office-ohjelmien lisäksi hallitset sujuvasti myös sosiaalisen median mahdollisuudet. Eduksi katsotaan kokemus Netvisor-laskutusohjelmasta sekä Archicadista sekä Planet/Planman-aikatauluohjelmista, mutta näihin saa kyllä tehtävässä perehdytyksen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän innostavassa tiimissä. Pääset tuomaan oman työpanoksesi yrityksen ilmeeseen ja työskentelemään yhdessä oman alansa ammattilaisten kanssa vaihtelevien hankkeidemme parissa. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisena sopimuksena, mutta jatkuu mahdollisesti tämän jälkeen. Olisiko tämä paikka juuri sinulle? Laita hakemuksesi mahdollisimman pian www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841.