Myynti- ja markkinointiassistentti
Chervon Group / SKIL

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Kiinnostaako työ kasvuyrityksessä aitiopaikalla?

Toimit sekä Suomen että Ruotsin myyntipäällikön tukena monipuolisissa tehtävissä. Suunnittelet ja toteutat myynti- ja markkinointimateriaaleja. Tartut oma-aloitteisesti toimeen ja sinulla on positiivinen palveluasenne sekä sisäisten että ulkoisten (jälleenmyyjät/loppukäyttäjät) sidosryhmien suuntaan. Vastaat myös CRM-järjestelmän ylläpidosta ja teet tehokkaasti myynnin taustatyötä; kartoitukset, selvitykset, suunnittelu, raportointi ja hyllykuvat.

Työnkuvaan kuuluu myös tapahtumien ideointi, suunnittelu, toteutus ja tuote-esittelyt messuilla sekä tapahtumissa. Olet valmis matkustamaan noin 5 kertaa vuodessa 1-3 päivän matkoja sekä kotimaassa että ulkomailla. Ulkomaanmatkat suuntautuvat lähinnä Hollantiin tai Saksaan ja koskevat tuote- tai CRM-järjestelmän koulutusta. Työmatkat suuntautuvat myös Ruotsiin, koska osa työnkuvasta linkittyy tämän markkinan avustaviin tehtäviin.

 Menestyäksesi tehtävässä, sinulla on:

  • oikea asenne ja palvelualttius arjen pyöritykseen
  • hyvät kommunikaatio- sekä tiimityötaidot
  • sujuva kirjallinen ja suullinen sekä suomen että ruotsin kielen taito, koska tuotat myös materiaalia molemmilla kielillä. Tarvitset myös englantia sisäiseen kommunikaatioon.
  • Office 365-ohjelmien hallinta
  • mielellään ajokortti

Tehtävä ei vaadi teknistä osaamista. Työskentelet lähtökohtaisesti kotoa käsin. Sinulla on mahdollisuus kasvaa organisaation sisällä ja edetä vastuullisempiin tehtäviin.

Tulethan SKIL-kollegaksi! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen alla viimeistään 18.11.2019.

Lisätietoja antaa Senior Headhunter Anne-Marjut Väänänen, p. 041 5222 322.

Lisätietoja yrityksestä: www.skil.com  www.chervongroup.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot