(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti
Poolia Suomi Oy / AbbVie

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

AbbVie

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö, joka aloitti toimintansa vuonna 2013 eriydyttyään Abbottista. AbbViessä yhdistyvät bioteknologia-alan yrityksen fokus sekä pitkään toimineen johtavan lääkealan yrityksen asiantuntemus. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida kehittyneitä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Vuonna 2017 AbbVien henkilöstöön kuuluu noin 29 000 työntekijää ja yhtiö markkinoi lääkkeitä yli 175 maassa. Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 85 ammattilaista Suomessa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, virologia ja neurologia. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukee työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi.

Esittely

Espoon Olarissa sijaitseva maailmanlaajuinen biolääketiede yhtiön suomalainen tytäryhtiö etsii kauttamme kokoaikaista

Myynti- ja markkinointiassistenttia

avustamaan vuoden loppuun asti Immunologian myynnin ja markkinoinnin tiimejä erilaisissa projekteissa.

Työtehtävät

Tehtävässä päävastuusi on määrättyjen myynnin ja markkinoinnin projektien suunnitteleminen, organisoiminen ja hallinnoiminen. Lisäksi työpöydältäsi löytyy muun muassa tapahtuma- ja matkajärjestelyä, myyntimateriaalin tuottamista, yhteistyökumppaneista huolehtimista sekä tilausten, laskujen ja sopimusten hallinnoimista.

Edellytykset

Menestyäksesi tässä tehtävässä, toivomme sinulta:

- tehtävään sopivaa koulutusta
- ajantasalla olevia hyviä IT-taitoja
- jo jonkin verran kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä sekä oivat organisointi ja projektinhallinta kyvyt
- loistat verkostointitaidoillasi sekä kommunikoit erittäin hyvin niin suomeksi kuin englanniksi
- työtyylistäsi huokuu oma-aloitteisuus, tarkkuus sekä jatkuva kehittäminen

Edut

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi innovatiivisessa, kansainvälisessä ja dynaamisessa organisaatiossa sekä tärkeän roolin myynnin tukena. Sinua ympäröivät asiantuntevat työtoverit sekä kannustava ympäristö paikassa, joka on monena vuotena palkittu yhdeksi Suomen parhaimmaksi työpaikaksi.

Lisätiedot

Lisätietoa asiakasyrityksestä ja tehtävästä antaa Annastiina numerosta 020 7290835 tai sähköpostitse annastiina@poolia.fi.

Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä, joten toimithan nopeasti. Valjasta siis osaamisesi hakemuksen ja CV:n muotoon heti pikimmiten!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter