(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018
Etsimme Myynti- ja markkinointiassistenttia asiakkaamme Kuopion toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen. Sigma Trukit Oy on materiaalinkäsittelylaitteiden maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut valtakunnallinen toimija.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat myynti- ja ostoreskontran kirjaaminen, crm- järjestelmän päivitys, leasing- ja huoltosopimusten ylläpito, myynti- ja markkinointikampanjoiden avustavat tehtävät sekä toimiston muut päivittäiset rutiinit.

Etsimme itseohjautuvaa ja dynaamisen työskentelytavan omaavaa osaajaa, jolla on iloinen palveluasenne sekä luontainen halu organisaation tukitoimien pyörittämiseen. Hakemamme osaaja on tottunut hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä tekemään numerotarkkuutta vaativaa työtä hektisessäkin työympäristössä. Koulutuspohjaksi sopii esimerkiksi merkonomin tai tradenomin tutkinto. Kokemus Lemonsoft- toiminnanohjausjärjestelmästä sekä leasing- tai rahoitussopimusten käsittelystä on huomattavaa etua. MS Office- ohjelmien hallinta sekä englannin kielen sujuva suullinen ja kirjallinen taito ovat edellytys työssä menestymiseen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätiedot puhelimitse numerosta 045 1172373.