(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti, Lihatukku Harri Tamminen Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021
Tamminen on vuonna 1994 perustettu perheyritys, jossa uskotaan hyvään lihaan ja rehelliseen ruokaan. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, ja tuotteitamme löytyy ruokakaupoista ympäri Suomen. Tamminen Oy on kasvanut nousujohteisesti alkuvuosista lähtien. Vuonna 2020 liikevaihto oli noin 75 miljoonaa euroa ja työllistämme 200 liha-alan ammattilaista.

Etsimme nyt laadusta ja arvosta tinkimättömän lihatukun pääkonttoriin Vantaalle
Myynti- ja markkinointiassistenttia

Olet reipas, oma-aloitteinen ja aktiivinen myynnin tukitoimintojen perusteet hallitseva tekijä. IT taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset MS Officen - arvostamme kokemusta ERP:n käytöstä. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Koulutuspohjasi voi olla esim. kaupallinen.

Huolehdit myynnin ja markkinoinnin tukitoimista tarkalla otteella. Toimenkuvaasi kuuluu mm. hinnastojen ylläpito, raportointi ja ylläpidät somekanavia ja kuvapankkia. Pidät huolen sisäisen viestinnän sujuvuudesta ylläpitäen toimipisteiden infonäyttöjä. Toimit yhteyshenkilönä ohjelmiston tarjoajiin ja annat panostuksesi ohjelmistojen kehitystyöhön.

Työ on kokopäivätyö 37,5h / viikko ja työpisteesi sijaitsee Vantaalla. Työn aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen roolin mukavassa työyhteisössä ja vakaassa yrityksessä. Kannustamme jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi.

KIINNOSTUITKO? Hae tehtävää 24.1.2021 mennessä toimittamalla hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan meille avainosaamisesi, ammatilliset onnistumisesi sekä miksi juuri sinä olisit sopivin tehtävään. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo suosittelijoineen ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Iisu Viinikainen Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 050 571 8760, iisu.viinikainen@hpheimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.