(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti (Lahti)
Oy Woodim Finland Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018
Oy Woodim Finland Ltd on vuonna 1995 perustettu jalopuiden ja puupohjaisten levytuotteiden johtava maahantuonti- ja tukkuliike. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Lahdessa. Palvelemme suomalaista puusepänteollisuutta ja jälleenmyyjiä valtakunnallisesti. Liikevaihtomme on noin 5 miljoonaa euroa, jonka saavutamme 7 henkilön voimalla. Tutustu yritykseen osoitteessa www.woodim.fi.

Haemme suorarekrytointina Oy Woodim Finland Ltd:lle Myynti- ja markkinointiassistenttia.

Työtehtäviin kuuluvat yrityksen markkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Tehtävässä toimit myös myyntitiimin tukena sekä hoidat muita päivittäisiä hallinnollisia toimiston työtehtäviä, kuten laskutusta, tilausten käsittelyä sekä raportointia.

Hakemamme henkilö on idearikas ja oma-aloitteinen markkinoinnin taitaja, jolla on aiempaa kokemusta yrityksen kokonaisvaltaisen markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, niin printti-, digi- kuin some-markkinoinnin osalta. Pystyt kokonaisvaltaisesti pitämään langat käsissäsi sekä ymmärrät myynnillisen näkökulman yrityksen kokonaisuudessa.

Toivomme sinulta alan koulutusta, kokemusta erilaisista järjestelmistä sekä markkinoinnin työkaluista. Lisäksi sinulla on hyvä englanninkielen taito, olet sitoutunut ja innostuneen työasenteen omaava osaaja.

Kyseessä on vakituinen päivätyö. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä pikimmiten hakemuksesi alla olevan linkin kautta.