(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja Markkinointiassistentti Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Stanley Black and Decker Inc. is a diversified global growth company selling products in more than 175 countries. Innovation and the standard set for excellence since 1843 is still being successfully delivered to our customers every day by nearly 50.000 exceptional employees worldwide.

 

In the business area of Global Tools and Storage; Stanley, Black and Decker, DEWALT, Facom and Piranha are some of the industry’s strongest brands in our portfolio of hand tools, power tools, accessories and licensed products. Sales are made through resellers for both professional and consumer markets. In the Nordic region, we are represented by 120 employees, including headquarters in Gothenburg.

 

Oletko sinä Stanley Black and Deckerin uusi Myynti- ja Markkinointiassistentti?

 

Edellisen Myynti- ja Markkinointiassistentin siirryttyä talon sisällä urallaan eteenpäin etsimme asiakkaallemme, Stanley Black and Decker Finland Oy:lle uutta työntekijää Dewalt-sähkötyökalujen pariin. Työ alkaa syyskuun alussa, tehtävä on vakituinen ja henkilö työllistyy suoraan asiakkaallemme. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi tai merkonomi. Et tarvitse pitkää työkokemusta vastaavista tehtävistä, voit olla vaikka vastavalmistunut innokas uuden oppija. Olet työskentelytavoiltasi omatoiminen ja reipas. Tiimityö- ja vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset. Haluat oppia uutta ja kehittyä tehtävissäsi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. IT-osaamisesi on erittäin hyvällä tasolla ja olet sosiaalisessa mediassa kuin kotonasi.

 

Persoonana olet positiivinen ja aikaansaava. Olet sosiaalinen ja pidät työskentelystä pienessä tiimissä mutta ison globaalisen yrityksen ympäristössä. Paineensietokykysi on erinomainen: olet tottunut aikatauluttamaan, priorisoimaan ja organisoimaan työtäsi.

 

Mitä pääset tekemään?

 

Tehtäväsi myynti- ja markkinointiassistenttina ovat monipuoliset: nettisivujen ylläpito, käännöstehtävät, myynti- ja markkinointimateriaalien luominen sekä sosiaalisen median ylläpito. Olet vahvasti kiinni päivittäisessä liiketoiminnassa paikallisen tiimin kanssa. Markkinoinnin lisäksi teet muita yleisiä toimiston tehtäviä.

 

Miksi sinun kannattaa hakea paikkaa?

 

Stanley Black and Decker tarjoaa sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä. Pääset tutustumaan ison, kansainvälisen yrityksen toimintaan. Saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi sekä tukea mukavalta ja osaavalta tiimiltä.

Jos sinusta tuntuu, että tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan englanninkielinen cv:si. Hakuaika päättyy 29.7.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Consultant Sisko Lahtinen, numerosta 040 779 5541, viikolla 28.