(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja markkinointiassistentti, Espoo, Biogen Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Kiinnostaako sinua työskennellä myyntiä ja markkinointia tukevien hallinnollisten tehtävien parissa yhdessä lääketeollisuuden johtavista yrityksistä? Haluatko toimia neurologisesti merkittävien hoitomenetelmien parissa? Biogen, jonka perustajat ovat Nobel-palkittuja, etsivät nyt riveihinsä assistenttia, jolla on kaupallista ymmärrystä ja osaamista.
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään lääketeollisuuden alalla monipuolisissa hallinnon työtehtävissä. Sinulla voi olla jo lääketeollisuuden ymmärrystä, mutta vielä tärkeämpää on motivoitunut asenne työntekoa kohtaan sekä kaupallisen alan tehtävistä hankittu kokemus. Tulet työskentelemään tuotepäällikön kanssa, kuitenkin hoitaen työtehtäväsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Olet aktiivisesti eri yhteydessä eri sidosryhmien, kuten myyntiedustajien kanssa. Hallinnoit järjestettäviä asiakastilaisuuksia sekä sisäisiä hyväksyntäjärjestelmiä ja laskutusta sekä työlläsi varmistat, että tilaisuudet ja prosessit tulevat sujumaan suunnitelmien mukaisesti. Työnkuvaan kuuluu myös erilaisten digitaalisen alustojen ja internetsivujen päivitystä. Hyvin tehty työ palkitaan mahdollisuudella edetä esimerkiksi Jr. tuotepäälliköksi.

Tarjoamme


* Jalansijan alansa johtavassa yrityksessä
* Monipuoliset työtehtävät ja työpäivät
* Liukuvan työajan ja lounasvähennyksen
* Mahdollisuuden urakehitykseen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Myyntiä ja markkinointia tukevat hallinnolliset tehtävät, kuten materiaalien ja sisäisen dokumentaation hyväksyttäminen
* Tarkkuutta vaativat taloushallinnolliset tehtävät
* Erilaisten tilaisuuksien organisointi ja koordinointi
* Tilavaraukset, ilmoittautumisten hallinnointi
* Laskujen ja palkkioiden lähetys
* Digitaalisen sisällön tuottaminen ja ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on ymmärrystä taloushallinnollisesta sekä myynnillisestä työympäristöstä joko koulutuksen tai aikaisempien työkokemuksien kautta. Nautit nopeasti muuttuvista tilanteista, ja kykenet silloinkin hahmottamaan, miten työtehtävät on järkevä priorisoida. Et kuitenkaan tingi tarkkuudesta. Hallinnollisten ja myynnillisten työtehtävien lisäksi sinulla on hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta valmiudet sisällön tuottamiseen esimerkiksi markkinointimateriaalien muodossa. Sinulla voi olla myös aikaisempaa kokemusta nettisivujen ylläpitämisestä.

Etsimällämme henkilö on:


* Kaupallisen ja/tai farmasia-alan koulutus
* Taloushallinnon perusymmärrys
* Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote
* Toimeen tarttuva ja ratkaisukeskeinen asenne
* Järjestelmällinen priorisointikyky
* MS Officen hyvä hallinta
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen osaaminen


Eduksi katsotaan kokemus hallinnollisista myyntiä, markkinointia tai viestintää tukevista toimistotehtävistä.

Muuta tietoa


* Aloitus: joulu-tammikuu
* Kesto: 12 kuukautta, jatkomahdollisuus
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Biogen Finland Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Biogen Finland Oy{target="_blank"}