(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja järjestelmäkoordinaattori (SAP)
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Elopak-konserni on kansainvälinen nestepakkausten kokonaisjärjestelmien valmistaja ja markkinoija, jonka tunnetuin tuotemerkki on Pure-Pak. Elopak Oy on perustettu vuonna 1959 ja vastaa pakkausmateriaalin ja -koneiden myynnistä sekä markkinoinnista Suomen lisäksi myös Baltiassa. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Järvenpäässä. Etsimme nyt heille osa-aikaista työntekijää nimikkeellä

MYYNTI JA JÄRJESTELMÄKOORDINAATTORI (SAP).

Myyntikoordinaattorina vastaat  nimettyjen kotimaisten asiakkaiden tilaus-toimitusketjun sujuvuudesta yhteistyössä useissa eri maissa toimivien tuotantoyksiköiden kanssa. Saat työhösi tukea osaavalta myyntikoordinaattoritiimiltä, mutta edellytyksenä tehtävässä menestymiselle on aiempi kokemus SAP -järjestelmästä.

Työtehtäviäsi ovat mm. asiakaspalvelu sähköpostitse sekä puhelimitse, laskutustehtävät, tilausten ja toimitusten käsittely sekä koordinointi. Osana pientä työyhteisöä olet valmis tarttumaan työtehtäviin myös oman toimenkuvasi ulkopuolella.

Toivomme hakijoilta:

- oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelytapaa sekä joustavaa asennetta 
- tarkkuutta ja huolellista työotetta 
- suomen kielen lisäksi erinomaista englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa
- kokemusta SAP -toiminnanohjausratkaisuista 
- MS Office -ohjelmien ja erityisesti excel-tuntemusta 
- mielellään aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä 
- positiivista asennetta ja kokonaisuuksien hallintaa 

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Yrityksessä on hyvä työilmapiiri ja ympärilläsi osaavia kollegoita, joilta saat tarpeen tullen tukea. 

Työsuhteen arvioitu kesto on 1.1.2019 - 31.8.2019. Työ on luonteeltaan osa-aikainen; alkuvuodesta ja kesäaikaan on tarjolla täydet tunnit ja kevään aikana osa-aikaisesti. Näistä neuvotellaan tarkemmin yhdessä hakijan kanssa. Työpaikan tarkka sijainti on Emalikatu 9, Järvenpää.

KIINNOSTUITKO?

Tallenna tietosi rekrytointijärjestelmäämme palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työtehtävät - Myynti- ja järjestelmäkoordinaattori (SAP).
Lisätietoja saat rekrytointia hoitavalta konsultilta: 

Terveisin,

Mika Stenman
0400 174 485
www.linkedin.com/in/stenmanmika