(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja Hallintoassistentti, Energiavalmennus Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Energiavalmennus Oy etsii positiivisella energialla varustettua myynti- ja hallintoassistenttia täydentämään tiimiään. Jos olet energinen, tarkka ja oma-aloitteinen ihminen, joka on kiinnostunut monipuolisista assistentin tehtävistä, tämä on paikkasi. Työ on osa-aikainen 20 tuntia viikossa, joten tämä työ sopii loistavasti myös opiskelijalle. Mikäli lopputyösi on vielä työn alla, se on mahdollista kirjoittaa yritykselle. Jos olet valmis uusiin haasteisiin, hae paikkaa jo tänään, sillä täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä!
KUVAUS
Myynti- ja hallintoassistenttina työhösi kuuluu erilaiset hallinnolliset tehtävät sekä myynnin ja markkinoinnin tukeminen. Työssäsi pääset koordinoimaan asiakasvalmennuksia ja tapahtumia, joissa sinun tulee huolehtia muun muassa tilan vuokraamisesta ja tarjoiluista. Tarjouspyyntöjen tullessa tehtävänäsi on koota asiakkaalle materiaalit ja hoitaa asiakaspalvelua. Tehtävääsi kuuluu myös markkinointimateriaalien ja toimistotarvikkeiden tilaukset sekä esitysten ja tarjousten viimeistelyt. Valmennus- ja markkinointimateriaalien kanssa pääset tekemään sekä sisältöä että materiaalihankintoja.

Tarjoamme


* Monipuoliset työtehtävät huippualalla
* Mahdollisuuden tehdä opinnäytetyön/gradun yritykseemme
* Energisen ja inspiroivan työympäristön
* Joustavat työajat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakasvalmennusten ja tapahtumien koordinointi
* Käytettävien materiaalien koonti ja tarvikkeiden tilausten hoitaminen
* Tarjousten viimeistely ja laskutus
* Asiakaspalvelu

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Oma-aloitteisuutta
* Energisyyttä
* Tarkkuutta ja laatutietoisuutta
* Asiakaspalvelu- ja myyntihenkisyyttä
* Kiinnostusta valmennusalaa kohtaan
* Sujuva suomen ja englanninkielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta
* Sijainti: Mikonkatu 9, 00100 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Energiavalmennus Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Energiavalmennus Oy:n tavoitteena on vahvistaa yritysjohtajien kykyä johtaa työyhteisön energiaa ja tehostaa tuloksia sen avulla. Olemme liiketoiminnan energiavalmentajia ja toiminnassamme yhdistyy uudenlaisella tavalla liiketoiminnan ymmärtäminen, johtamiskokemus sekä valmentamisosaaminen.

Tiedämme kokemuksesta, että kun organisaation energia muuttuu, tulokset muuttuvat. Johtamalla energiaa saadaan muutosprosessit etenemään sekä yhteistyö ja innovatiivisuus lisääntymään.

Energiavalmennus Oy{target="_blank"}