(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI- JA ASIAKKUUSVASTAAVA
ST-Akatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Tule rakentamaan myynnin kasvua kanssamme! 

 

ST-Akatemia on talouden ammattilaisten osaamisen kehittäjä. Haemme tulevina vuosina vahvaa kasvua digitaalisista oppimismenetelmistä. Etsimme nyt kasvun tueksi tulostavoitteellista myynti- ja asiakkuusvastaavaa (B2B) vastaamaan myyntitoimenpiteistä suurille ja keskisuurille asiakasyrityksillemme.

Työssäsi vastaat ST-Akatemian myynnistä ja tarjoat aktiivisesti koulutuspalveluja ja julkaisuja asiakkaillemme. Teet myyntisuunnitelmat eri asiakkuusryhmille ja vastaat asetettujen myyntitavoitteiden toteutumisesta. Aktiivisen myyntityön rinnalla odotamme panostasi myynti- ja asiakkuusprosessien kehittämiseen. Tehtävä on uusi ja pääset rakentamaan siitä itsesi näköisen. Raportoit liiketoimintapäällikölle ja teet tiivistä yhteistyötä markkinointisuunnittelijan ja tuotekehitystiimin kanssa.

Sinulla on näyttöjä tavoitteellisesta myynti- ja asiakkuustyöstä ja olet kehittänyt pitkäjänteisesti asiakassuhteita. Sinulla on kokemusta ja näyttöjä CRM-järjestelmän käytöstä asiakkuudenhallinnan ja myynnin tukena. Talousalan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle eteenpäin katsovan työyhteisön, osaavat kollegat ja laadukkaat tuotteet.

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin. https://www.suomentilintarkastajat.fi/koulutus/asiakaskokemukset

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 14.1.2019 mennessä: sari.ylisirnio@suomentilintarkastajat.fi .

Täytämme paikan heti, kun löydämme sopivan henkilön. Toimi ripeästi!