(Poistunut julkaisusta)

MYYNTI- JA ASIAKKUUSVASTAAVA
Turun Kaupunginteatteri Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2017

Oletko sinä uusi tehotekijä myyntitiimiimme?

Turun Kaupunginteatteri Oy etsii

MYYNTI- JA ASIAKKUUSVASTAAVAA

osaksi myynti- ja markkinointitiimiä.

Työssäsi toteutat aktiivista B2B- / ryhmämyyntiä ja vastaat Turun Kaupunginteatterin yritys- ja ryhmäasiakasrekisterin ylläpidosta. Suunnittelet ja kehität B2B- / ryhmämyyntiä yhdessä myynti- ja markkinointipäällikön kanssa.

Olet erittäin myyntihenkinen, viihdyt asiakasrajapinnassa ja organisointikykysi on timanttia. Et pelkää tarttua puhelimeen, vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja mielestäsi tavoitteet on tehty ylitettäviksi. Odotamme sinulta erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, olet oma-aloitteinen, vakuuttava, tarkka ja paineensietokykysi kestää tiukemmatkin tilanteet. Kokemus asiakkuuksien hoidosta ja tuloksellisesta B2B-myynnistä auttaa sinua tehtävässä menestymisessä. Edellytämme soveltuvaa koulutusta ja/tai kokemusta myyntityöstä.

Työaikamuotona on toimistotyöaika, joka sijoittuu pääsääntöisesti arkisin
kello 8-16 välille.

Palkkaus muodostuu Suomen Teatterialan työehtosopimuksen (TeaTES) mukaan sekä myyntiin sidotun henkilökohtaisen provisiopalkan osuudella.

Työsuhde alkaa 8.1.2018 tai erikseen sovittuna ajankohtana. Toistaiseksi voimassa olevassa työsopimuksessa noudatettava koeaika on 6 kk. Hakijalle on mahdollista suorittaa soveltuvuustesti ennen valintaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta.

Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://www.lyyti.in/TKT_Myynti_ja_asiakkuusvastaava

Hakuaika su 10.12.2017 saakka.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisina.

Lisätiedot ja tiedustelut myynti- ja markkinointipäällikkö Anna Roos, puh. 040 376 6475 seuraavina aikoina: ti 28.11 klo 14-16, to 30.11 klo 9-11