(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Gasum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Etsimme nyt Espooseen Biokaasuliiketoiminta-yksikköön

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö

 

Työskentelet Biokaasuliiketoiminnassa vastaten Gasumin Suomen biokaasulaitoksien jätehuoltopalveluiden ja biokaasun myynnistä. Huolehdit asiakassuhteista ja sidosryhmävastuista sekä niiden kehittämisestä koko Suomen alueella.

 

Pääasialliset vastuualueesi:

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu biokaasuliiketoiminnan tuotteiden (kierrätyspalveluiden, teollisuusbiokaasun ja liikennebiokaasun) myynti ja myynnin edistäminen. Vastuullasi on asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen Circular Economy -segmentissä. Hoidat uusasiakashankintaa, käyt sopimusneuvotteluja sekä laadit tarjouksia toimien yhteistyössä tuote-, projekti- ja tuotantotiimien kanssa. Osallistut tarvittaessa myös organisaation tuotekehitysprosesseihin.

 

Etsimämme henkilö on motivoitunut tekemään uusasiakashankintaa ja hallitsemaan erilaisia myyntiprosesseja. Eduksi katsomme energia-, ympäristö- ja jätehuoltoalan tuntemisen. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet hankkinut jo kokemusta vastuullisesta myyntityöstä, mutta tärkeintä on into oppia ja kyky hallita kokonaisuuksia. Toivomme myös, että olet pitkäjänteinen ja aikaansaava.
 

Tehtäväkenttäsi on itsenäinen, mutta toimit kiinteänä osana tiimiä. Työ edellyttää matkustamista lähinnä Suomessa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Pohjoismaisen konsernimme sisäinen kieli on englanti.

 

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastuullisesta myyntityöstä
  • Ymmärrystä alaan liittyvien eri tekijöiden vaikutuksesta liiketoimintaan
  • Kykyä verkostoitua ja tehdä uustuotemyyntiä

 

Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialoilla
  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi 

 

Eettinen toimintatapamme kattaa sekä ihmiset ja ympäristön.

 

 

Haluatko liittyä joukkoomme rakentamaan puhtaampaa huomista?

Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 31.3.2019 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi, aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden hakiessa paikkaa. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Jussi Rinttilä puh. 040-512 1212, parhaiten tavoitettavissa aamuisin klo 7.30-8.00 j iltapäivisin klo 17-18.

 

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.