(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Uusien energiapalveluratkaisujemme sekä liiketoimintamme kehittymisen myötä vahvistamme Yritysasiakkuudet-tiimiämme kahdella myynnin ammattilaisella:

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat uusien energiapalvelujemme myynnistä uusille ja nykyisille yritysasiakkaille. Toimit energiapalvelujemme tuoteomistajan roolissa ja ohjaat kollegoitasi vastuualueeseesi liittyvissä kysymyksissä.

Taustaltasi voit olla kokenut myynnin konkari tai nälkäinen uusi lupaus; tärkeintä on, että koet paloa energiapalvelujen myyntiin, pitkäjänteisten asiakassuhteiden rakentamiseen ja asiantuntijuutesi kehittämiseen. Sinulla on halua hoitaa myyntitilanteet kokonaisvaltaisesti maaliin, jakaa tietoa tiimillesi sekä ratkoa asiakkaamme energiatarpeita. Tehtävässä onnistumisessa sinua auttavat soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, hyvät tietotekniset valmiudet sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Arvostamme energia-alan tuntemusta sekä vahvaa näyttöä yritysasiakkuuksien johtamisesta ja myyntitavoitteisiin pääsemisestä.

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ

Pitkäjänteisellä työotteellasi ja myynnillisellä asenteellasi vastaat yritysasiakkuuksien hoitamisesta Sähkölaitoksen tavoitteiden ja linjausten mukaisesti. Tapaat asiakkaitamme aktiivisesti, huolehdit heidän tarpeistaan ja tyytyväisyydestään sekä tarjoat heille sopivia ratkaisuja myös uusien energiapalvelujemme portfoliosta.

Sovit tehtävään, jos sinun on luontevaa rakentaa myynnillisellä asiantuntijuudellasi vahvaa sidettä asiakkaaseen ja ylläpitää pitkäaikaisia yhteistyösuhteita. Toimintaotteesi on vakuuttava, vastuullinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Toimit oma-aloitteisesti, olet valmis kuulemaan asiakkaan haasteista sekä hakemaan niihin parasta mahdollista ratkaisua jälkihoitoa unohtamatta. Innostut, kun kalenterisi täyttyy tapaamisista pirkanmaalaisten asiakkaidemme kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on useamman vuoden kokemus asiakassuhteiden hoitamisesta ja myyntityöstä, loistavat ihmissuhdetaidot sekä vahva halu pitää erinomaista huolta yritysasiakkaistamme. Hyvien yhteistyötaitojesi ansiosta tiimityöskentely ja sidosryhmäyhteistyö on sinulle luontevaa ja säilytät positiivisuutesi myös kiireessä sekä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Koulutustaustasi voi olla kaupallinen tai tekninen, energia-alan tuntemuksesta on myös ehdottomasti hyötyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tulla osaksi Tampereen Sähkölaitokseen menestystarinaa sekä monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työyhteisössä, jolta saat vahvan tuen onnistuneelle myyntityölle. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Lue lisää henkilöstöeduistamme osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Oletko sinä etsimämme myynnillinen asiakassuhteiden rakentaja? Kerro kummasta tehtävästä olet kiinnostunut, myy meille itsesi ja täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään 24.10. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antavat yhteistyökumppanimme HRS Advisorin Kristiina Lehmus, p. 050 396 4686 sekä Sähkölaitoksen Yritysasiakkuudet-tiimin esimies Pekka Leinonen p. 040 637 6683 tiistaina 16.10 klo 12-14 ja torstaina 18.10 klo 12-14.