(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Gasum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Etsimme Espooseen Biokaasuliiketoiminta-yksikköön


Myynti- ja asiakkuuspäällikkö


Työskentelet Biokaasuliiketoiminnassa vastaten Gasumin Suomen biokaasulaitoksien jätehuoltopalveluiden ja biokaasun myynnistä. Huolehdit asiakassuhteista ja sidosryhmävastuista sekä niiden kehittämisestä koko Suomen alueella.
 

Pääasiallisiin tehtäviisi biokaasuliiketoiminnan tuotteiden (kierrätyspalveluiden, teollisuusbiokaasun ja liikennebiokaasun) myynti ja myynnin edistäminen. Vastuullasi on asiakassuhteiden ylläpitäminen sekä uusien asiakkaiden hankkiminen Circular Economy -segmentissä. Hoidat uusasiakashankintaa, käyt sopimusneuvotteluja sekä laadit tarjouksia toimien yhteistyössä tuote-, projekti- ja tuotantotiimien kanssa. Osallistut tarvittaessa myös organisaation tuotekehitysprosesseihin.
 

Etsimämme henkilö on motivoitunut tekemään uusasiakashankintaa ja hallitsemaan erilaisia myyntiprosesseja. Eduksi katsomme energia-, ympäristö- ja jätehuoltoalan tuntemisen. Luonteeltasi olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja nautit asiakaskohtaamisista. Olet hankkinut jo kokemusta vastuullisesta myyntityöstä, mutta tärkeintä on into oppia ja kyky hallita kokonaisuuksia. Toivomme myös, että olet pitkäjänteinen ja aikaansaava.

 

Tehtäväkenttäsi on itsenäinen, mutta toimit kiinteänä osana tiimiä. Työ edellyttää matkustamista lähinnä Suomessa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Pohjoismaisen konsernimme sisäinen kieli on englanti.

 

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastuullisesta myyntityöstä
  • Ymmärrystä alaan liittyvien eri tekijöiden vaikutuksesta liiketoimintaan
  • Kykyä verkostoitua ja tehdä uustuotemyyntiä


Tarjoamme sinulle:

  • Mielekkään työn pohjoismaisessa työympäristössä ja näköalapaikan tulevaisuuden energia- ja ympäristötoimialoilla
  • Kehittymismahdollisuuksia vastuullisessa ja uudistuvassa yrityksessämme
  • Inspiroivan ja modernin työympäristön sekä kannustavan tiimin tueksesi

Yhteiset eettiset toimintatapamme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Tavoitteenamme on puhtaampi tulevaisuus.

 

Haluatko liittyä joukkoomme?

Hae tehtävää osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?4c685c03  viimeistään sunnuntaina 30.9.2018 ja liitä mukaan CV:si sekä palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Myyntijohtaja Jussi Rinttilä aamuisin klo 7.30-8.00 ja iltapäivisin klo 17-18, puh. 040-512 1212.

 

Tutustu yhtiöömme www.gasum.com.