(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö, Consti Talotekniikka Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019
Etsimme nyt Myynti- ja asiakkuuspäällikköä asiakasyrityksellemme Constille! Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi osana rentoa sekä ammattimaista työyhteisöä. Mikäli olet talotekniikasta kiinnostunut, hieman aiempaa myyntikokemusta omaava tai myyntiuralle tähtäävä tiimipelaaja, saatat olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Myynti- ja asiakkuuspäällikkönä huolehdit yrityksen asiakassuhteiden luomisesta ja ylläpidosta. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin uusiin asiakkaisiin ja käyt oma-aloitteisesti asiakastapaamisissa kartoittamassa asiakkaiden tarpeita myös yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa. Myyt asiakkaille LVISAJ-huoltoja sekä muita talotekniikan tuotteita ja palveluja. Olet mukana luomassa onnistuneita asiakaskokemuksia ja pääset myös järjestämään rentoja asiakasiltoja esimerkiksi jääkiekkopelien merkeissä.

Tarjoamme


* Vakituisen työn
* Hyvät kehittymismahdollisuudet yrityksen sisällä
* Talotekniikan asiantuntijoista koostuvan tiimin tuen
* Lounas- ja virike-edun

TYÖNKUVA

* Asiakkuuksien prospektointi ja kontaktointi
* Asiakastapaamisissa käynti
* Tuotteiden ja palveluiden myynti
* Toimeksiantojen hallinta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva talotekniikan insinöörin koulutustausta
* Innostus B2B-myyntiä kohtaan
* Ymmärrystä talotekniikasta
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsomme englannin sekä ruotsin kielen taidon.

Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Sinnikäs
* Tavoitteellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Rajatorpantie 8, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Consti Talotekniikka Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Consti{target="_blank"} on yksi suomen johtavista korjausrakentamiseen ja taloteknisiin palveluihin keskittyneistä yhtiöistä. Tarjoamme palvelukseesi parhaat korjausurakoinnin, talotekniikan, linjasaneerauksen, julkisivusaneerauksen sekä pihojen ja ympäristöjen rakentajat. Uudistamme asunto-, teollisuus-, kauppa-, hotelli- ja toimistokiinteistöjä sekä julkisen sektorin kohteita. Consti tarjoaa myös palvelu-urakointia sekä sopimusasiakkaille toteutettavia huolto- ja ylläpitopalveluja.