(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakkuusjohtaja
Pharmia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Mikäli sinulla on kokemusta B2B-myynnistä ja -markkinoinnista sekä pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta, saatat olla etsimämme 

myynti- ja asiakkuusjohtaja - Sales and Account Director

Tehtävässäsi vastaat erityisesti myös viennistä ja sen kehittämisestä, joten edellytämme vahvaa vientiosaamista B2B-puolelta tai kokemusta kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista.

Arvostamme näyttöä onnistumisistasi joko lääkkeiden-, elintarvikkeiden tai lääkinnällisten tuotteiden myynnissä ja markkinoinnissa. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja tiedät, kuinka saat tiimisi kukoistamaan. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, mielellään korkeakoulututkinto. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa ja tehtävä edellyttää valmiutta matkustamiseen.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kasvavan yrityksen myynnin ja markkinoinnin johtamisen, asiakkuustiimin, jonka esimiehenä toimit sekä johtoryhmän jäsenyyden. Ammattitaitoisen tiimimme jäsenenä olet mukana rakentamassa suomalaista vientiin panostavaa kasvuyritystä. Lisäbonuksena saat mukavat työkaverit, hyvät edut ja kehittyvän yrityksen draivin.

Odotamme hakemustasi 10.8. mennessä: tyohakemus@pharmia.fi tai Pharmia Oy, Kalliotie 2, 04360 Tuusula merkinnällä ”Myynti- ja asiakkuusjohtaja”.

www.pharmia.fi