Myynti- ja asiakasvastaava
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme Kilpimaa Viemärihuolto Oy:lle MYYNTI- JA ASIAKASVASTAAVAA

Työssäsi hoidat ja kehität menestyksekkäästi jo olemassa olevia asiakkuuksia ja ylläpidät aktiivista yhteydenpitoa heidän kanssaan. Osaat kuunnella asiakkaita ja tarjota ratkaisuja heidän tarpeisiinsa, sekä edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Ammattitaidollasi osaat verkostoitua luontevasti ja näet uusia mahdollisuuksia asiakaskentällä.

Odotamme sinulta aktiivista ja myynnillistä otetta työhösi, palveluhenkisyyttä sekä asiakasyhteistyössä vaadittavaa nopeaa reagointi- ja päätöksentekotaitoa. Sinulla on itseohjautuva ja innovatiivinen ote työhösi, sekä viestinnälliset taitosi ovat luontevat niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Olet ulospäinsuuntautunut ja sosiaalinen, etkä pelkää tarttua toimeen. Kaupallinen koulutus ja aiempi kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme valitulle henkilölle vauhdikkaan ja mielenkiintoisen työympäristön, missä pääsee näyttämään omaa osaamistaan ja ideoitasi kuunnellaan. Tukenasi on huippu tiimi, jolta saat arvokasta tukea ja kokemusta.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Täytä hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä! Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä saat toimistoltamme arkisin jennika.pasula@personalhuset.fi / 050 409 7304

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1371950
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.8.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Rovaniemi