(Poistunut julkaisusta)

Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö
Suomen Yrittäjät

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

 

Suomen Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa Suomen pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäsenyrityksistä noin puolet on yksinyrittäjiä ja puolet työnantajayrittäjiä.  Yrittäjäjärjestön toiminta rakentuu noin 400 paikallisyhdistyksestä, 20 aluejärjestöstä ja yli 60 toimialajärjestöstä.

Haemme Suomen Yrittäjien keskustoimistolle Helsinkiin käynnistämään uutta myynti- ja asiakaspalvelutoimintoa, jossa telemarkkinointi on keskeistä.

Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö

Telemarkkinointi ja myynti

Myynti- ja asiakaspalvelupäällikkönä toimit uuden myynti- ja asiakaspalvelutiimimme esimiehenä ja osallistut myös myynti- ja asiakaspalvelutyöhön puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa.

Kehität aktiivisesti uusia myynnin ja asiakaspalvelun toimintatapoja järjestön sisällä ja yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Odotamme

Sinulla on käytännön kokemusta telemarkkinoinnista ja asiakaspalvelusta, tiimin johtamisesta ja palveluiden ja toimintatapojen kehittämisestä sekä kykyä viedä muutoksia läpi.

Tehtävässä menestymisessä auttaa kyky systemaattiseen ja päämäärätietoiseen työskentelyyn sekä positiivinen asenne.

Sinulla on kaupallinen peruskoulutus sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääsee kehittämään uutta ja työskentelemään asiakasrajapinnassa.

Meillä pääset tekemään, ja työlläsi on oikeasti merkitystä yrittäjyyden ja Suomen tulevaisuuden kannalta. Tervetuloa mukavaan ja yrittäjähenkiseen joukkoomme!

Suomen Yrittäjistä löydät lisää tietoa osoitteessa www.yrittajat.fi

Hakeminen

Saimmeko sinut kiinnostumaan? Soita! Lisätietoja antavat mielellään Smart HC:n konsultit Kirsti Schreck,  puh. 0400 661180, tai Sakari Pitkänen, puh. 0400 707011, torstaista 7.6. eteenpäin.  Voit soittaa myös viikonvaihteessa. Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 15.6.2018 mennessä osoitteeseen info@smarthc.fi