(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Bosch Rexroth oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Bosch Rexroth Suomessa

Bosch Rexroth Oy on Bosch Rexroth AG:n omistama tytäryhtiö ja se kuuluu emoyhtiönsä tavoin kansainväliseen Bosch-ryhmään. Bosch Rexroth Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat neuvonta-, suunnittelu- ja kokoonpano- sekä huoltotoiminnot sisältäen käyttöönoton ja koulutuksen. Bosch Rexroth Oy:llä on laaja jälleenmyynti- ja alihankintaverkosto. Toimipaikat sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella. Kokonaismyynti vuonna 2019 oli 108,2 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 102 henkilöä.

Työn kuvaus

Oletko sinä etsimämme koneenrakennuksen insinööri/DI, joka sopivasti vahvistaisi hydrauliikan Aftermarket organisaatiomme tiimiä? Tiimi vastaa kokonaisvaltaisesti jälleenmyyjäverkostostamme ja sen kehittämisestä sekä tiimille nimetystä asiakasryhmästä.

Vastuullasi on

  • Hägglunds-hydraulituoteperheen myynnin suunnitelmallinen kasvattaminen
  • aktiivinen asiakastyö, joka edellyttää matkustamista
  • toimia teknisenä yhteyshenkilönä valmistavan tehtaan suuntaan Ruotsiin sekä toimia Hägglunds-tuotteiden teknisenä osaajana Suomen myyntiorganisaatiolle.

Pätevyydet

Tehtävässä onnistuminen vaatii vahvaa myyntihenkisyyttä, jota tukee soveltuva tekninen koulutus, esimerkiksi koneenrakennuksen insinööri/DI ja/tai kokemus hydrauliikan järjestelmistä.

Osaat toimia teollisuusympäristössä ja pystyt nopeasti hahmottamaan asiakkaan tekniset tarpeet ja löytämään niihin soveltuvat ratkaisut tuotevalikoimastamme.  Hyvät sosiaaliset taitosi  ja selkeä kommunikointikykysi luovat perustan luottamuksellisen ja laaja-alaisen asiakassuhteen kehittämämiselle.

Olet systemaattisen toimintatavan omaava henkilö, jolla on hyvät tiimityöskentelytaidot, mutta myös kyky itsenäiseen suunnitelmalliseen työskentelyyn. Positiivinen asenne ja halu kehittää itseä ovat valttikorttisi!

Koulutamme sinut  Hägglunds-tuotteiden tekniseksi ammattilaiseksi Ruotsin tehtaamme toimesta. Tehtävän hoitaminen globaalissa yrityksessä vaatii sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi osana kansainvälistä toimintaympäristöä. Tehtävän voi hoitaa joko Tampereelta tai Vantaalta käsin. Vantaan toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n välittömässä läheisyydessä ja Tampereen toimipaikka sijaitsee Sarankulmassa aivan TähtiAreenan tuntumassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teollisuushydrauliikan toimialapäällikkö Hannu Petlin p. 010 3441 546. Lisätietoa yrityksestämme ja tuotteistamme löydät Internet-sivuiltamme www.boschrexroth.fi.

HAE HETI! ja liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoivomuksesi. Etenemme ketterästi ja aloitamme haastattelut heti kun sopiva henkilö löytyy.  Viimeinen hakupäivä on 15.1.2021.