Myynti-insinööri
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2020

Aluroll Oy on erikoistunut lasiterassien ja parvekelasien suunnitteluun ja valmistukseen Lukkan brändillä. Lasituksiamme myyvät ja asentavat paikalliset lasiliikkeet ja urakoitsijat ympäri Suomen. Olemme toimialamme voimakkaimmin kasvava ja kehittyvä yhtiö. Visiomme on olla laadukkain ja halutuin lasitusbrändi Suomessa. Visiomme toteuttamiseksi etsimme jatkuvasti innostuneita ja osaavia työntekijöitä.

Oletko loogisella ajattelutavalla varustettu asiakaspalvelija, joka arvostaa asiakassuhteen laadukasta hoitamista? Haluatko olla mukana rakentamassa Lukkanin menestystarinaa? Jos etsit vakaata työtä lasiteollisuuden ja myynnin parista, niin tämä voi olla juuri oikea homma sinulle. Aluroll Oy:n toiminnan laajentuessa, etsimme MYYNTI-INSINÖÖRIÄ täydentämään heidän tiimiään.

Sinun työtehtäviäsi ovat asiakkaiden tilauksiin ja tiedusteluihin vastaaminen sekä asiakkaiden kanssa yhteistyössä terassien ja muiden alumiinilasitusten suunnitteleminen. Lisäksi autat asiakkaita hakemaan toimenpide- ja rakennuslupia. Yrityksen asiakkaina ovat paikalliset lasiliikkeet ja rakennusurakoitsijat ympäri Suomen. Sinä pääset myös osallistumaan aktiivisesti organisaation erilaisiin kehitystehtäviin. Toimipisteesi sijaitsee Lahdessa.

Mitä siis toivomme sinulta? Työssä tarvitset vahvaa asiakaspalveluhenkisyyttä ja positiivista asennetta. Teet työtäsi hyvällä energialla ja sinulta tiimityöskentely luonnistuu vaivatta itsenäisen työskentelyn rinnalla. Sinä olet tavoitehakuinen tekijä, joka tarttuu toimeliaasti työtehtäviin eikä pelkää haasteita. Olet tullut tutuksi SolidWorksin tai jonkin muun 3D Cad-suunnitteluohjelmiston kanssa. Sinun taustasi sisältää teknisen koulutuksen. Jos olet kerryttänyt kokemusta alumiini-lasi- järjestelmistä tai rakentamisen puolella, niin mainitsethan tämän hakemuksessasi.

Sinulle on tarjolla innostava ja mielenkiintoinen työympäristö Lahden tehtaalla, jossa liikevaihto on tuplaantunut viimeisen viiden vuoden aikana. Aluroll Oy on työyhteisönä avoin ja viihtyisä, ja jokaista työntekijää arvostetaan ja kuunnellaan. Aluroll Oy on luotettava ja vakavarainen työnantaja.

Jos etsit näköalapaikkaa voimakkaasti kasvavan yrityksen myynti- ja kehitystoimintoihin ja koet olevasi tehtävään juuri oikea henkilö, niin lähetä hakemuksesi jo tänään. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Miia Vesaseen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392076
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa