(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

SCHÜCO on Euroopan johtava alumiini-rakennusjärjestelmien toimittaja ovi-, ikkuna-, lasijulkisivu- ja valokattorakenteille. SCHÜCO Finland Oy kuuluu osana saksalaiseen Schüco International KG konserniin. Schücon pääkonttori sijaitsee Saksassa Bielefeldissä. Suomen toimintoja hoitaa Schüco Finland Oy, jonka toimipaikat sijaitsevat Turussa ja Espoossa. Suomessa työntekijöitä on alle 10 henkilöä.

Etsimme tiimiimme Turkuun

Myynti-insinööriä.

Tehtävässä tulet toimimaan modernilla ja monimuotoisella alumiini-/lasirakentamisen alalla. Vastaat itsenäisesti asiakasyrityksistäsi asiakassuhdetta ja ratkaisuja kehittäen. Tuet suuriakin lasirakentamisen hankkeita alusta loppuun vakaalla otteella, toimien neuvonantajana niin suunnittelijoille, rakennuttajille, valmistajille kuin asiakkaalle. Sinulla on motivoitunut ja ratkaisulähtöinen asenne. Pidät työn vaihtelevuutta ja muuttuvia tilanteita positiivisena osana tehtäviäsi. Kommunikoit sujuvasti englanniksi kansainvälisessä organisaatiossa, saksan kielitaito on bonusta. Raportoit työstäsi Suomen Myyntipäällikölle.

Tähän tehtävään et tarvitse vielä pitkiä kilometrejä alalta, vaan saat hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tuotteeseen ja toimialaan. Omaat siis hyvän teknisen ymmärryksen ja erinomaiset ihmissuhdetaidot. Sinulla on ymmärrys roolisi kriittisyydestä osana pientä, tehokasta ja vahvaa, ison markkinan omaavaa tiimiä, jatkamassa yhdessä Schüco Finlandin pitkää menestystarinaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- Teknistä pätevyyttä joko konetekniikan tai rakennustekniikan alalta - esim. AMK insinööri

- Aktiivista työotetta ottamaan asiakassuhteesi itsenäisesti haltuun

- Ulospäin suuntautuneisuutta sekä halua toimia ihmisten kanssa

- Huolellisuutta ja systemaattisuutta

- Valmius itsenäiseen työskentelyyn pienessä organisaatiossa kansainvälisen konsernin osana

Aiempi työkokemus konetekniikan tai rakennusalan osalta on selkeä etu, mutta ensisijaisesti haemme intoa ja energiaa pursuavaa huipputyyppiä aktiiviseen tiimiimme. Toimipaikka sijaitsee Turussa, mutta työ sisältää myös kuukausittain matkustamista asiakkailla eri puolilla Suomea.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, itsenäisen työn mielenkiintoisien alumiini-/lasirakentamisen projektien parissa, hyvän perehdytyksen kasvaaksesi toimialasi huippuammattilaiseksi, nykyaikaset työvälineet, joustavat työskentelytavat sekä paikan osana super hyvää tiimiä.

Hae tehtävää 18.10.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän "Myynti-insinööri, Turku" -kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experis Senior Consultant Kati Tuominen maanantaina 5.10. klo 9-10, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.