(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Endress+Hauser Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

HALUATKO TEKNISEN MYYNNIN HUIPULLE – ALAN JOHTAVAAN JOUKKUEESEEN?

Endress+Hauser hakee myyntitiimiinsä tekniikasta innostunutta henkilöä Etelä-Suomeen - tämä voi olla sinun tilaisuutesi!
Tehtävässäsi vastaat asiakkuuksien hoitamisesta kokonaisvaltaisesti Etelä-Suomen alueella. Toimit yhdessä sinua tukevan palvelutiimin kanssa tarjoten parhaat mahdolliset kenttäautomaation palvelu- ja tuoteratkaisut asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. 

Voit olla jo pätevä prosessiautomaation ja -mittausten ammattilainen tai vasta aloittamassa uraasi. Ehkä olet oivaltanut palveluliiketoiminnan merkityksen asiakkuuksien syventämisessä. Mutta jos uskot nauttivasi myynnillisistä haasteista ja motivoituvasi asiakassuhteiden suunnitelmallisesta rakentamisesta ja ylläpidosta teknisellä alalla, saatat hyvinkin olla uusi työtoverimme.  Meille on erityisen tärkeää, että sinulla on erinomaiset yhteistyötaidot sekä ratkaisukeskeinen ja positiivinen asenne. Tehtävässäsi tarvitset suomen ja englannin kielen taitoja, ajokorttia ja matkustusvalmiutta.
Tehtävä sopii sinulle, jolla on soveltuva koulutus, halu menestyä myynnin tehtävien parissa ja toimia dynaamisessa ympäristössä alan johtavassa yrityksessä. Endress+Hauser tarjoaa globaalin toimintaympäristön ja modernit työkalut sekä alansa huippua olevat palveluratkaisut ja tuotteet. Ammattitaitoinen tiimimme tukee sinua matkallasi kohti huippua!

Kiinnostuitko? 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jaakko Karkila, p. 040 575 1490, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 16-17 ja henkilöstöpäällikkö Hanna Svinhufvud, p. 0400 608 947, parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 8-9. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse, sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@endress.com. Lähetäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 27.9.2020 osoitteeseen HR@fi.endress.com