(Poistunut julkaisusta)

Myynti-insinööri
Bosch Rexroth Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsitkö uusia haasteita? Tule töihin innovatiivisen teknologian markkinajohtajalle, jonka menestyksen takana ovat huipputuotteet, tyytyväiset asiakkaat ja mahtava työyhteisö. Hae nyt! 

Haemme Teollisuussovellusten osastolle Vantaalle

Kahta myynti-insinööriä 

Toimitte osana teollisuushydrauliikan myyntitiimiä ja tehtävänänne on vastata nimettyjen suomalaisten asiakkuuksien hoidosta kokonaisvastuullisina sekä sovitusti uusasiakashankinnasta. Päivittäinen työnne sisältää aktiivista yhteistyötä asiakkaiden, muiden yhteistyökumppanien sekä sisäisten sidosryhmien kanssa. 

Hakijoilta odotamme: 

  •     Myynnillisyyttä ja kykyä asiakassuhteiden hoitoon- asiakas maksaa palkkamme
  •     Hydrauliikan komponenttien sekä –järjestelmien osaamista ja tuntemista – asiakkaamme ovat ammattilaisia, joten sitä toivomme sinultakin
  •     Soveltuvaa teknistä koulutusta, insinööri/DI
  •     Todistettua ongelmienratkaisukykyä
  •     Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, saksan ja/tai ruotsin kielen taito katsotaan eduksi 
  •     Positiivista asennetta ja halua kehittää itseään! 
  •     Toinen teistä saa olla hydrauliikan perusteet tunteva vastavalmistunut, mutta toiselta toivotaan jo jonkin verran kokemusta ja näyttöjä osaamisesta

Tarjoamme teille mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä toimintaympäristöä sekä alan johtavat tuotteet ja palvelut. Tehtäviin perehdytys ja koulutus järjestetään niin paikallisesti kuin ulkomailla tehtaillamme. Tehtävät ovat vakinaisia ja alkavat sopimuksen mukaan. 

Rekrytoinnissa avustavan konsultti Jukka Wallianderin tavoitat puhelimitse ke 16.9. klo 14-16 tai to 24.9. klo 9-11 numerosta 0500 647 615. Yritykseemme voi tutustua kotisivuillamme www.boschrexroth.fi. 

Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkatoivomuksen kera viimeistään 27.9.2020 jukka.walliander@pleinertpartner.com. Merkitse aihekenttään ”Myynti-insinööri”.

Rekrytointi hoidetaan ketterästi eli hakemukset käsitellään heti niiden saavuttua ja prosessi lähtee liikkeelle saman tien.